Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért nem újítják fel a...

Miért nem újítják fel a szinte koromfekete épületeket pesten? Szerintem olyan ciki a turisták előtt.

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert több millióba kerül. És mivel már nagyrészt nem önkormányzati ingatlanokról van szó, hanem magántulajdonról, senkinek nincs ennyije, mellényzsebből előhúzva. Arról nem is beszélve, hogy társasháznál mindig van minimum egy lakó, aki nem hajlandó beszállni semmilyen költségbe. (mondom minimum egy lakó, de ez lehet akár 50 százalék is.. ilyenkor a maradék fizesse a többi költségét is?)

Hitelt felvenni pedig nem egy életbiztosítás. Főleg nem egy társasháznak.

2010. nov. 29. 23:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem olyan ciki a turisták előtt."

ELEGEM VAN BELŐLE, HOGY ÁLLANDÓAN MÁSOKNAK KELL MEGFELELNIIIII!!!!!

2010. nov. 30. 00:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Másodikkal egyetértek. Miért is kell szégyellnünk magukat a turisták előtt? Most őszintén, szerintem az ég világon senkit sem érdekel, hogy melyik nemzet mit gondol rólunk, minden országban vannak lepattant részek...
2010. nov. 30. 00:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, te HOL látsz Bp-en koromfekete épületeket, mert én itt élek 56 éve, amerre csak járok-kelek még életemben nem láttam koromfekete épületet...

A turisták főleg a Belvárosban járkálnak, ott meg aztán tényleg szépen rendbe vannak hozva az épületek!

2010. nov. 30. 00:14
 5/12 anonim ***** válasza:

"én itt élek 56 éve, amerre csak járok-kelek még életemben nem láttam koromfekete épületet"

Akkó nézd mög a Semmelweis egyetem melleti romos épületeket.

2010. nov. 30. 00:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Ahol turisták járkálnak, ott nincsenek fekete, romos épületek!

De javaslom, hogy menj el dolgozni, fizesd becsülettel az adóidat és majd ha már 40 éve fizeted, akkor reklamálhatsz, hogy miért kátyúsak az utak, miért romosak a házak, miért nincs díszkivilágítás a Várban, stb...

Nem csak követelőzni kellene ám!

2010. nov. 30. 01:28
 7/12 anonim ***** válasza:
jobb esetről bezsélünk, ha a társasháznak nincs tartozása, mert az emberek manapság nem szívesen fizetnek közös költséget sem. ezek után örül a ház, ha a tartozást valahogy kinyögi, nem hogy még új projektbe vágjon. más kérdés, ha elnyer valami eu-s támogatást.
2010. nov. 30. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Gondolod hogy máshol a világban nincsenek felújítandó,romos épületek?? Ugyanúgy van Párizsban,Londonban,és Berlinben is..Ők sem szégyenlik,hiszen egy turista ne akarjon a külső zónákban sétálni..Ha meg egy külföldinek nem tetszik,hogy Budapesten "koromfekete" épületek vannak akkor mi van? INkább nézem a koromfekete épületeket minthogy bokáig mászkáljak a szemétben..(Londonban csak úgy rugdosod a sok eldobott szemetet...)

Ha meg neked kérdező ez tök ciki akkor önkéntes melóban fogj meg egy vizes kefét,és sikáld az épületek falát..A kosz úgyis lejön hiszen csak a por,a kocsikból kiáradó benzingőz tapadt a falra..Lehet menni sikálni...

2010. nov. 30. 14:37
 9/12 A kérdező kommentje:
A füredi úti lakótelepen lakom,és hol láttam koromfekete épületet?Hát ha 56 év alatt nem vetted észre akkor nem nyitott szemmel jártál ne is haragudj,Ferenciek terén is van kapásból az az óriási bérház a templommal szemben,a Klotild palota déli épülete a másikat ugyebár most újítják fel.Az Andrássy úton is jó pár van,az oktogontól fordulj le az operaház felé.A mellék utcákat meg hagyjuk is.
2010. dec. 1. 17:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem pesti vagyok, de ha megyek sem turistáskodni megyek, de én sem szeretem, hogy tényleg sok fekete épület van Pesten. És szerintem nem igaz, hogy London és Párizs is tele van ilyen fekete épületekkel. Biztos, hogy vannak, nem tagadom, de nem olyan feltünőek, mint Pesten, mert nincs annyi. És a belvárosban is vannak fekete épületek.
2010. dec. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!