Miért nem újítják fel a szinte koromfekete épületeket pesten? Szerintem olyan ciki a turisták előtt.
Mert több millióba kerül. És mivel már nagyrészt nem önkormányzati ingatlanokról van szó, hanem magántulajdonról, senkinek nincs ennyije, mellényzsebből előhúzva. Arról nem is beszélve, hogy társasháznál mindig van minimum egy lakó, aki nem hajlandó beszállni semmilyen költségbe. (mondom minimum egy lakó, de ez lehet akár 50 százalék is.. ilyenkor a maradék fizesse a többi költségét is?)
Hitelt felvenni pedig nem egy életbiztosítás. Főleg nem egy társasháznak.
"Szerintem olyan ciki a turisták előtt."
ELEGEM VAN BELŐLE, HOGY ÁLLANDÓAN MÁSOKNAK KELL MEGFELELNIIIII!!!!!
Nem tudom, te HOL látsz Bp-en koromfekete épületeket, mert én itt élek 56 éve, amerre csak járok-kelek még életemben nem láttam koromfekete épületet...
A turisták főleg a Belvárosban járkálnak, ott meg aztán tényleg szépen rendbe vannak hozva az épületek!
"én itt élek 56 éve, amerre csak járok-kelek még életemben nem láttam koromfekete épületet"
Akkó nézd mög a Semmelweis egyetem melleti romos épületeket.
Ahol turisták járkálnak, ott nincsenek fekete, romos épületek!
De javaslom, hogy menj el dolgozni, fizesd becsülettel az adóidat és majd ha már 40 éve fizeted, akkor reklamálhatsz, hogy miért kátyúsak az utak, miért romosak a házak, miért nincs díszkivilágítás a Várban, stb...
Nem csak követelőzni kellene ám!
Gondolod hogy máshol a világban nincsenek felújítandó,romos épületek?? Ugyanúgy van Párizsban,Londonban,és Berlinben is..Ők sem szégyenlik,hiszen egy turista ne akarjon a külső zónákban sétálni..Ha meg egy külföldinek nem tetszik,hogy Budapesten "koromfekete" épületek vannak akkor mi van? INkább nézem a koromfekete épületeket minthogy bokáig mászkáljak a szemétben..(Londonban csak úgy rugdosod a sok eldobott szemetet...)
Ha meg neked kérdező ez tök ciki akkor önkéntes melóban fogj meg egy vizes kefét,és sikáld az épületek falát..A kosz úgyis lejön hiszen csak a por,a kocsikból kiáradó benzingőz tapadt a falra..Lehet menni sikálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!