Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ciki ha rózszaszínű gurulós...

Paris hilton kérdése:

Ciki ha rózszaszínű gurulós bőröndöm van?

Figyelt kérdés
Elvihetném 3 napos oszt.kirándulásra? Nem gáz? 18/l
2010. jún. 15. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

miért is lenne az?

nekem is olyan van. kint vettem angliában :) ne foglalkozz azzal h a többiek mit gondolna, a lényeg h neked tetszedjen :)

21L

2010. jún. 15. 22:11
 2/5 anonim válasza:
100%
Dehogy gáz! :) Nekem nagyon tetszenek az ilyen bőröndök, és én is szeretnék majd magamnak :$ (rózsaszínben :P)
2010. jún. 15. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Személy szerint a rózsaszínt nem szeretem, de a feltűnő színű bőröndök amúgy kimondottan praktikusak. Könnyebb megtalálni a sok egyenfekete/barna között.
2010. jún. 15. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon helyes lehetsz! :)
2010. jún. 15. 22:30
 5/5 anonim válasza:

Ha ezt kérdezed, akkor már te gondolod cikinek. Akkor meg miért vettél rózsaszínt?

Egyébként szerintem nem ciki, de az a lényeg, hogy te jól érezd magad vele. Nézegesd az embereket és gondolkozz el hogy cikinek tartasz e valakit rózsaszín vagy más élénk színű táskával. Ha igen, sztem szerezz be egy másik bőröndöt mert csak rosszul fogod magad érezni mert azon görcsölsz hogy mások mit gondolnak rólad.(és ez elszúrhatja az egész pihenésed)

2010. okt. 28. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!