Szerintetek ciki az ha az ismerőseid látnak hogy taxival mész haza az iskolából?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 16:49
1/14 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Lehet, hogy az illető nem érzi jól magát vagy valami nehéz dolgot kell hazacipelnie, vagy egyszerűen van rá pénze és kész. Nem kell foglalkozni vele, mit gondolnak.
3/14 anonim válasza:
már mért lenne ciki?? legfeljebb irigy lennék.
4/14 anonim válasza:
dehogyis:D sztem tátanák a szájukat h "jéé ez megteheti h taxival menjen haza" v vmi ilyesmi:DDDDDD
5/14 anonim válasza:
épp az :D
büszkén ülnék bele a taxiba :D nem sokan járnak azzal suliból :D
6/14 anonim válasza:
persze, hogy ciki. el kellett bocsátani a főállású sofőrt??? :D:D:D
7/14 anonim válasza:
Sztem eléggé. én még azt is mindig hárítottam, ha apám el akart reggel vinni kocsival a suliig, mert nem akartam, hogy az osztálytársaim lássák, hogy elég drága kocsija van. (középosztálybeli suliba jártam).
8/14 anonim válasza:
Értem a kérdést.Nekem van egykét elég gazdag barátom és ők napi 10-15 ezret kapnak zsebükbe, és az összes tanár irigykedik rájuk mivel a büfében csupa finomat esznek isznak egész nap+valaki kocsival jár(5millióssal).
Az emberek nagyon irigyek és ez engem bánt.Most valaki nemtehet arról hogy a szegénységbe született,valaki meg arról hogy a gazdagságba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!