Rajtam kívül van egyáltalán olyan magyar ember, aki a jövő heti 4 napos hétvégét OTTHON tölti, a családdal és nem wellnesses nyaralgatással?
Nem tudom, én szombat reggel elrepülők a tengerhez és csak kedd késő este jövök haza.
Bár szerintem kettőnk közül én vagyok a normális, és te a butamagyar.
Mondjuk kérdezhetted volna egyúttal azt is együgyű testvérem, te hogyan tölthetnéd valamelyik jó helyen - mondjuk tengerparton - a négynapos hétvégét. Elvégre ez az utazás témakör. Megkérdezhetted volna, emnnyi volt a repjegy és mennyi a szállás, és hogyan kell ezt csinálni. Gondolhattad volna, hogy jövő ilyenkorra ki akarsz kupálódni, felegyenesedni, élvezni az életedet.
Nem sikerült.
Maradtál, aki vagy.
(1-es voltam).
Nem érdekel a semmire meggazdagodott sznob életed..
Biztos rohadt sokat dolgoztál érte hogy milliomos vagy... Ja nem
Én szinte minden napomat otthon töltöm a családommal (itthon vagyok GYED-en). 🙂
Az, hogy az augusztusi hosszú hétvégén is itthon leszünkk, az nem azért van, mert direkt így terveztem, hanem mert tengerpartozni már voltunk, wellnessezni meg nem szeretek.
Vicces, hogy ezt az Utazás kategóriába rakod, mély bölcsességre vall, mintha valaki írna az Állatok, Macskákba, hogy "Ki utálja a macskákat rajtam kívül"?
Gondolom az lehetett a kiváltó ok, hogy felszívtad magad a fészbúkon, instán meg tiktokon repkedő nyaralós videóktól.
Párommal 20-án megyünk megnézni a Schönbrunni kastélyt egy szervezett úttal. Egy újabb álmom válik valóra. 😊
A többi napon otthon leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!