Wellnessezni már tényleg nem divat?
A wellness kultúra valamikor nagy divat volt, de szerintem ennek már vagy 10 éve leáldozott. Már nem divat wellnesselni járni, csak az alsóbb társadalmi rétegekben?
Én nem szeretem ezeket a wellness szállodákat, pont a sok kultúrálatlan tahó miatt. Az a meglátásom, hogy középosztály az ilyenek miatt, kiszorult ezekről a helyekről. Már csak a prolik lelhetők fel ezeken a helyeken, azok is csak azért, mert kapják a munkahelyen a szép-kártyát.
A magukra valamit is adó emberek járnak még wellness hétvégékre?
Hát azért van különbség. Iskolai végzettség, társadalmi státusz, intellektus. Szerintem egyikben sem állok alacsony szinten.
Fizikai munkásokra sem mondanám mind, hogy prolik.
Prolik ismérvei: haszontalanság, igénytelenség, primitívség.
Jellemzően alacsony iskolai végzettségűek, ebből adódóan alacsony értékű munkát is végeznek, többnyire mindenre alkalmatlanok.
Jellemző még rájuk az irigység és a lustaság. Mindenkit gyűlölnek, akinek egy hamutállal is több van. De ők maguk semmit sem tesznek azért, hogy nekik is több legyen, elvárja hogy neki mindent alanyi jogon adjanak, csak azért mert ő a világon van. Dolgozni nem szeretnek, csak inni, enni, meg wc-zni.
34:
A szó azt jelenti, hogy munkás, illetve konkrétan a rövidebb formája a proletárnak. Ha szitokszóként használod azokra akik neked nem szimpatikusak, az bunkóság, sértő a munkásokra nézve. Na meg attól, hogy valaki alacsony végzettségű, még lehet normális, sőt, a magas végzettségűek között is böven akadnak suttyók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!