Wellnessezni már tényleg nem divat?
A wellness kultúra valamikor nagy divat volt, de szerintem ennek már vagy 10 éve leáldozott. Már nem divat wellnesselni járni, csak az alsóbb társadalmi rétegekben?
Én nem szeretem ezeket a wellness szállodákat, pont a sok kultúrálatlan tahó miatt. Az a meglátásom, hogy középosztály az ilyenek miatt, kiszorult ezekről a helyekről. Már csak a prolik lelhetők fel ezeken a helyeken, azok is csak azért, mert kapják a munkahelyen a szép-kártyát.
A magukra valamit is adó emberek járnak még wellness hétvégékre?
Ez szerintem nem függ össze egyáltalán.
Én sosem jártam, de nem a tahók vagy a divatjamúltsága miatt, hanem mert én a természetes vizeket (leginkább tengert, óceánt) szeretem, és nyaraláson is csak aludni járok a szállásra, ha volt is medence vagy hasonló, szinte sosem vettem igénybe.
A szauna, masszázs stb. sem vonz, Thaiföldön kipróbáltam egy thai masszázst, és ennyi, nem fogok rászokni, a fizikai állapotom sem indokolja, pl. sokat mozgok, jó a tartásom, nem fáj hátam/vállam/nyakam stb.
De ettől nem nézem le természetesen azt sem, aki az ilyet (is) szereti :)
Itthon csak a prolik mennek már.
Elég megnézni a hosszú hétvégéken milyen kocsik állnak a parkolóban.B5 passat régi audi a4 még régebbi audi a6 és ha már kemény a melós a klasszikus bmw 530 dezső.
Sajnos a tehetősebb réteg velünk együtt ezért nem megy már itthoni szállodákba.
Aztán ott még szép-kártyásék se bűzölögnek! XD
Én is pont így látom.
Neked bizonyára fáj az élet, ez látszik a válaszodból.
Ha te ilyen helyeken jártál volna, akkor nem alacsonyodnál le a hazai wellness hotelek vendégeinek színvonalára.
Ezeket a helyeket meg max fejben meg Google maps-en jártad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!