Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Wellnessezni már tényleg nem...

Wellnessezni már tényleg nem divat?

Figyelt kérdés

A wellness kultúra valamikor nagy divat volt, de szerintem ennek már vagy 10 éve leáldozott. Már nem divat wellnesselni járni, csak az alsóbb társadalmi rétegekben?

Én nem szeretem ezeket a wellness szállodákat, pont a sok kultúrálatlan tahó miatt. Az a meglátásom, hogy középosztály az ilyenek miatt, kiszorult ezekről a helyekről. Már csak a prolik lelhetők fel ezeken a helyeken, azok is csak azért, mert kapják a munkahelyen a szép-kártyát.

A magukra valamit is adó emberek járnak még wellness hétvégékre?

2024. febr. 4. 16:49
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

"el tudjon menni kikapcsolódni, aki amúgy nem tehetné meg..."

Igen, csak hogy már szinte csak azok járnak ilyen helyekre.

Személy szerint engem zavar az a sok tírpákság, tahóság, ahogy ezek az alsóbb társadalmi osztályok viselkednek. Ezért nem járok már ilyen helyekre, nem azért mert snassz. Mert csak felbosszantom magam, az alja rétegeken.

2024. febr. 5. 15:50
 22/35 NTBS ***** válasza:
Dehogynem. Sok ember jár. Menj 5 csillagos helyekre.
2024. febr. 5. 15:56
 23/35 A kérdező kommentje:

Gondolom neked nincs gyereked. Kutyát tartasz helyette.

Esetleg az urad nem tudja összehozni? EÜ gondja van? Kevés a spermája? Merevedési zavar? Vagy esetleg nálad van valami gond ott lent?

Különben meg ha annyira vágysz erre a közegre, egyre nagyobb divat manapság a felnőttbarát-kutyabarát, s egyben gyerekgyűlölő hotelek. Tudod, ahova felnőtt meg kutya mehet csak, gyerek az nem.

2024. febr. 5. 15:56
 24/35 anonim ***** válasza:
82%
Nálad nagyobb tirpák pedig nem nagyon van.Egy kicsit vegyél vissza az arcból.Iszonyat nagyra tartod magad te középosztálybeli.Mintha vmi kibaxott főnemes lennél...
2024. febr. 5. 19:03
 25/35 anonim ***** válasza:
Te még az alja réteg alatt vagy kisbarátom...
2024. febr. 5. 19:04
 26/35 anonim ***** válasza:
82%
Ha pontozni lehetne a kérdéseket is, 0 %-on lennél, kérdező.
2024. febr. 6. 08:04
 27/35 Kései Sirató ***** válasza:
82%
Pénzed lehet, hogy van kérdező, de az intelligencia szinted nagyon alacsony. Az érzelmi intelligenciáról nem beszélve, mert az még alacsonyabb.
2024. febr. 6. 08:11
 28/35 A kérdező kommentje:
Arról én nem tehetek, hogy néhányan magukra ismertek a kérdésben leírtakban.
2024. febr. 6. 08:42
 29/35 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, miért gondolsz arra, hogy ha valaki normális és normálisan viselkedik egy wellness szállodában, az csak burzsuj lehet. Lehet, hogy csak egész egyszerűen intelligens. Vagy a középosztálybeli, intelligens emberek társasága neked túl idegen közeg? Túl egzotikum?

S nem vagyok tele pénzzel, nem vagyok burzsuj. Csak nem szeretem a tahón viselkedő embereket, sem a műveletleneket, aluliskolázottakat.

2024. febr. 6. 09:01
 30/35 anonim ***** válasza:
82%
A pökhendi stílusod nem arra enged következtetni, hogy intelligens lennél, inkább egy primitív, hőzöngő, mitugrálsz kis proli, aki az által akar nagyobbnak tűnni, hogy másokat leproliz.
2024. febr. 6. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!