Wellnessezni már tényleg nem divat?
A wellness kultúra valamikor nagy divat volt, de szerintem ennek már vagy 10 éve leáldozott. Már nem divat wellnesselni járni, csak az alsóbb társadalmi rétegekben?
Én nem szeretem ezeket a wellness szállodákat, pont a sok kultúrálatlan tahó miatt. Az a meglátásom, hogy középosztály az ilyenek miatt, kiszorult ezekről a helyekről. Már csak a prolik lelhetők fel ezeken a helyeken, azok is csak azért, mert kapják a munkahelyen a szép-kártyát.
A magukra valamit is adó emberek járnak még wellness hétvégékre?
"el tudjon menni kikapcsolódni, aki amúgy nem tehetné meg..."
Igen, csak hogy már szinte csak azok járnak ilyen helyekre.
Személy szerint engem zavar az a sok tírpákság, tahóság, ahogy ezek az alsóbb társadalmi osztályok viselkednek. Ezért nem járok már ilyen helyekre, nem azért mert snassz. Mert csak felbosszantom magam, az alja rétegeken.
Gondolom neked nincs gyereked. Kutyát tartasz helyette.
Esetleg az urad nem tudja összehozni? EÜ gondja van? Kevés a spermája? Merevedési zavar? Vagy esetleg nálad van valami gond ott lent?
Különben meg ha annyira vágysz erre a közegre, egyre nagyobb divat manapság a felnőttbarát-kutyabarát, s egyben gyerekgyűlölő hotelek. Tudod, ahova felnőtt meg kutya mehet csak, gyerek az nem.
Én nem tudom, miért gondolsz arra, hogy ha valaki normális és normálisan viselkedik egy wellness szállodában, az csak burzsuj lehet. Lehet, hogy csak egész egyszerűen intelligens. Vagy a középosztálybeli, intelligens emberek társasága neked túl idegen közeg? Túl egzotikum?
S nem vagyok tele pénzzel, nem vagyok burzsuj. Csak nem szeretem a tahón viselkedő embereket, sem a műveletleneket, aluliskolázottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!