Wellnessezni már tényleg nem divat?
A wellness kultúra valamikor nagy divat volt, de szerintem ennek már vagy 10 éve leáldozott. Már nem divat wellnesselni járni, csak az alsóbb társadalmi rétegekben?
Én nem szeretem ezeket a wellness szállodákat, pont a sok kultúrálatlan tahó miatt. Az a meglátásom, hogy középosztály az ilyenek miatt, kiszorult ezekről a helyekről. Már csak a prolik lelhetők fel ezeken a helyeken, azok is csak azért, mert kapják a munkahelyen a szép-kártyát.
A magukra valamit is adó emberek járnak még wellness hétvégékre?
Rossz a kategória, jobban passzolna a HUMOR alá a kérdésed.
Jót nevettem.
Vannak 5 csillagos wellness hotelek is, menj olyanba, ott nincsenek prolik.
Vagy arról van szó inkább, hogy csóró vagy, kérdező, és erre akarod fogni, hogy miért nem wellnessezel?
Tényleg vicces ez a kérdés, ha jobban belegondolok, az előzőnek igaza van.
Azt mondod az 5 csillagosban nincsenek prolik? Na ott vannak csak igazán!
A prolira jellemző, hogy szereti sokkal többnek mutatni magát.
5 csillagos itthon talán egy van, Sárváron a Spirit.
Tudod egy wellness hétvége már nem olyan drága dolog, hogy ne tudná kifizetni akárki. S szó szerint akárki.
Itt arról van szó, hogy ennek a wellnessezésnek már leáldozott.
Pedig én szerettem tizenévvel ezelőtt, de a szép-kártyának köszönhetően nagyon felhígultak a vendégek, s már csak szó szerint az alsó társadalmi osztályokból járnak ilyen helyekre.
A prolira jellező hogy szereti sokkal többnek mutatni magát.
Akkor te is proli vagy...ezt az öngólt😂😂😂
Én a középosztályhoz sorolnám magam.
"Pedig én szerettem tizenévvel ezelőtt, de a szép-kártyának köszönhetően nagyon felhígultak a vendégek, s már csak szó szerint az alsó társadalmi osztályokból járnak ilyen helyekre."
Tiszta szerencse, hogy valami (SZÉP-kártya) elérte a célját! 😀
Tudod, pont azért találták ki (a magyar szálláshelyek promózásán felül persze), hogy az is el tudjon menni kikapcsolódni, aki amúgy nem tehetné meg...
Ha neked ez nem tetszik, akkor menj wellnessezni a Maldív-szigetekre, ott nincs sem SZÉP-kártyás, se proli (bár sose lehet tudni, de a vízi villád jakuzzijába biztos nem mászik be melléd 🙂).
Azzal villogni is jobban lehet, ha pusztán már csak azért nem élvezed a wellnesst, amit régen szerettél, mert snassz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!