Divat ma a STOPPOLÁS? Hamar felvesznek ha ketten vagyunk?
Figyelt kérdés
Haverommal szeretnénk lemenni Balatonra !(két férfi) Hol érdemes stoppolni ? Bp.-röl mennénk ! Fizetni úgy tudom nem kell a söförnek , csak Romániába kell egy kis benzin pénzt adni !2011. máj. 15. 11:32
1/5 anonim válasza:
Lehet ma is stoppolni néha találkozom is egykettővel... Azért ha végiggondolod szerinted ki fog megállni két stoppoló férfinak??? a mai világban pláne! nagy mázli kell hozzá szerintem hogy ilyen formációban felvegyenek titeket. fizetni amugy meg nem kell mert általában akinek van pénze az vonatozik és nem stoppol.
2/5 anonim válasza:
sztem stoppolni gáz
ha pl lekésem a buszt mondjuk, inkább gyalogolok kilométereket, mit, h kiálljak stoppolni...
3/5 anonim válasza:
ha még 2 csaj lenne meggondolnám, hogy megálljak -e de 2 férfi :D biztos nem állnék meg, sztem mások is így vannak ezzel.
4/5 anonim válasza:
Most biztos előítéletes leszek,de mi a párommal kisgyerekes család vagyunk,átlag anyagihelyzetben (ahol még a kispénz is számít),úgyhogy tuti nem állnánk meg mi sem miattatok,2 pasas miatt.
5/5 anonim válasza:
ki kell fogni! ha valaki hosszu utat tesz meg, es egyedul van vagyik egy kis dumcsira fel fog venni titeket. esetleg le kell szopni erte xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!