Budapesten a Rózsadombot ki ismeri?
Budapesten ha a Rózsadombon vagy valamilyen luxusnak számító városrészen csak úgy sétálgatok, nézelődök, furcsán néznének rám?
Egyszer szívesen sétálgatnék ott, nézelődnék. Ott bizonyára csak házak vannak, de engem maga a környék kinézete érdekelne, átérezni a hangulatát, friss levegőt szívni.
Amúgy nem vagyok budapesti és jómódú sem, de gyerekkoromban elég gyakran jártam ott és kellemes emlékek kötnek oda, ezért szeretném egy fővárosi utazáskor kicsit megismerni a helyet, akár utcáról utcára sétálni, nosztalgiázni.
Mennyire jellemző ott a gyalogos? És amúgy tömegközlekedéssel hogyan közelíthető meg? Ugye nem gyanakodnának rám a milliós értékű villák meg nagykövetségek tulajdonosai, hogy be akarok törni?
Még konkrétan nem döntöttem el, hogy merre bóklásznék, csak néhány utcát ismerek konkrétan, Bimbó utca, Vérmező utca, Lórántffy Zsuzsanna utca, meg talán a Trombitás utca és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!