Zürichben hol laknak a "nagykutyák", mint például Budapesten a Rózsadombon?
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 11:22
1/9 anonim válasza:
Mert? Oda akarsz betörni, vagy arrafelé szeretnél strichelni? Öregbíted a magyarok jó hírnevét?
2/9 A kérdező kommentje:
mit foglalkozol te azzal hogy miért kérdezem ezt... mert érdekel képzeld.
2011. nov. 14. 19:30
3/9 anonim válasza:
Képzelem.. tisztességes szándékkal nem kérdez az ember ilyesmit.
4/9 A kérdező kommentje:
ó nem majd 16 éves gimnazistakén kimegyek és betörök minden házba nem? :D XD
2011. nov. 14. 22:03
5/9 anonim válasza:
Hát én tényleg próbáltam segíteni. Negyed órát gúgliztam, de csak arra jutottam, hogy egész Zürich egy Rózsadomb. Egyénként arrafelé már jellemző, ami nálunk csak most alakult ki: A gazdagok kiköltöznek a nagyvárosokból vidéki villákba.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2011. nov. 15. 13:13
7/9 anonim válasza:
Laknak ott középosztálybeliek is.Viszont ha munkát keresel ott akkor hajrá.Van ismerősöm aki takarít ott és nagyon szépen éldegél.
8/9 anonim válasza:
A Rózsadombot a burzsuly magamutogatók lakják, a nagykutyák, messze kerülik a városokat...pláne az ilyen Rózsadombféle megalomániás lakótelepeket... :)
9/9 anonim válasza:
Akinek a Bahnhofstraßen van lakása, az már valami. :) Vannak ott lakások 1 millió Euro értékben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!