Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Rózsadombon épülő szálló...

A Rózsadombon épülő szálló betonváza picit magasabb lett, ezzel pont belelóg az erkélyen lévő műholvevőmbe. Mit tudok tenni? A thor-t vette eddig onnan ezek után se digi se UPC direct nem lesz.

Figyelt kérdés
Hűséget ilyen esetben bonthatok a UPC-vel? Még 2 hónap van.

2018. aug. 4. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez most akkor jelen idő, kész tény, vagy csak úgy kitaláltad előre, hogy nem lesz vétel?
2018. aug. 4. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos kész tény, bár még próbálkozhatok az antenna arréb szerelésével, esetleg a tetőre. Esetleg megvárom míg a darut elbontják, hátha az lóg bele.
2018. aug. 4. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem "csak kártyás" előfizetés, azaz a beltérit és a kültérit is a UPCD-től kaptad, akkor egyszerűen be kell jelentened majd hibára. (hogy nincs vétel). Ezután amennyiben a szerelők nem tudják elhárítani a hibát (most ez teljesen mindegy, hogy a hiba oka az, hogy az antenna szabad kilátása a megváltozott terepviszonyok miatt már nem lehetséges, mivel a szolgáltató nem tudja számodra biztosítani a továbbiakban a vételt, így igen, bonthatsz szerződést, ugyanis kötelessége biztosítani a vételt. Ha meg átszerelik az antennádat a tetőre, akkor meg a probléma megoldódott. A UPCD egyébként egy olyan cég, akikkel lehet tárgyalni. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy daru váza teljes mértékben kitudja takarni a kilátást, sokkal valószínűbb, hogy az épület takarja ki!
2018. aug. 9. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
2 hónap hűséget meg ismervén őket szerintem simán elengednek. Ugyanakkor a UPCD ebben is korrektebb a többi szolgáltatónál. A többi szolgáltatónál az addig igénybe vett kedvezményt kell visszafizetned, azaz 1 éves hűségnél 10 hónapnyi kedvezményt követelnének rajtad. A UPCD meg fordítva gondolkodik, s az is a korrekt, én úgy gondolom, azt a kedvezményt kérik el, amitől elesnek, azaz a 2 hónapnyi kedvezményt. Szóval átlag 1000 forint a kedvezmény náluk hűség esetén, azaz max. 2000 forintot és az utolsó hónapot számlázzák majd ki.
2018. aug. 9. 08:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megkérdeztem a UPC directet az ügyben, tényleg rendesek. A többi szomszéd nem UPC directes így nem tudják megmondani, hogy csak abból a szögből van gond vagy sem. A tetőre átszerelés nehezen de megoldható.
2018. aug. 10. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!