Bulgáriban nyaralni 2019-ben trendi?
Figyelt kérdés
Nagyon bevállalós, vagy olyan mint bármely eu-s országba menni?
Régen lopták még az ablaktörlőt is:)
2019. márc. 6. 05:13
11/13 anonim 

válasza:

"Végül is jó, mint a Horvát tenger?"
Egy mondatban a kettő??
Kérlek, hogy ne röhögtessél már így estefelé.
12/13 anonim 

válasza:

Trendinek nem trendi, de jó. 2 éve voltunk, olcsóbb, mint itthon , Horvátországnál meg pláne, de távol van magas az útiköltség és hosszú az út autóval, repülővel pedig inkább egy görög szigetre mennék, ha mennék. Szóval autóval érdemes menni minimum 2 hétre, különben felejtsd el.
13/13 anonim válasza:
Hali!
Én 2-3 éve voltam, és nagyon tetszett. Sok a program, sok a fiatal. A vidék nagyon szép arra. Érdemes nem csak a tengerparton lenni végig, hanem elnézni máshova is. Tény, hogy a tengerpart kicsit le van maradva a nyugati szinttől, de egyáltalán nem zavaró. Viszonylag olcsó is. És amúgy egyre felkapottabb kezd lenni, úgyhogy addig érdemes elmenni mielőtt teljesen dugig lesz turistákkal és megdrágul. Én Nessebart és környékét ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!