Szerintetek vegyek ilyen dzsekit tavaszra? Mennyire trendi ez a fazon idén?
2019. febr. 11. 15:21
1/10 anonim válasza:
most ha a gyakori kérdések köztudottan ízlés ficamos igénytelen gárdája megszavazza, hogy vegyél, akkor venni fogsz???
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, csak érdekel más véleménye is.
2019. febr. 11. 16:13
3/10 anonim válasza:
Neked tetszik? Jól áll az alakodhoz? Akkor vedd meg
Most ha 10ből 9en azt mondják ne vedd meg, mert nekik nem tetszik és ez most nem trendi, akkor nem veszed meg pedig imádnád?
4/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nem szeretem ezeket a most divatos, semmilyen zsákruhákat. Ha neked tetszik próbáld fel az üzletben, ha jól áll vedd meg.
6/10 anonim válasza:
Jó kis fazon ez. Ha nem vagy alacsony és duci akkor jól is fog állni.
7/10 anonim válasza:
Nekem vannak ilyen kabátaim,vannak olyan szettek amikkel jól lehet kombinálni.
8/10 anonim válasza:
szerintem elmegy, nekem ez a bomber dolog már kicsit kimenőben, meg nem jön be ez a bomber utánzat akkor már az igazi. szerintem ennél vannak jobb kabátok is.
9/10 anonim válasza:
Csak ha magas vagy! Burgund,a másik borzalmas.
10/10 anonim válasza:
4#-esnek igaza van😂
Deszkáknak való zsák ruhák, semmi értelmes fazonjuk/szabásuk...
Maradok a saját egyedi dolgaimnál, mert ez vicc, hogy pl a homokóra alkatomra semmit se lehet találni, nem hogy stilusban is megfeleljen 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!