Engem soha nem az motivált hogy mi trendi. Bulgária biztonságos legalább is a tengerpart meg a nagyobb városokkal nincs gáz, de ha borsodi vagy akkor kvázi tudod mi vár ha a lepattantabb részekre tévedsz.
2019. márc. 6. 05:40
2/13 anonim válasza:
Hmmm.... Mi a fontosabb? Hogy villoghass, milyen trendi helyen nyaraltál? Vagy hogy kikapcsolódj, és jól érezd magad?
2019. márc. 6. 07:09
3/13 anonim válasza:
Nem trendi, de ki a frászt érdekel?
Ha csak villogni akarsz, tudok neked olyan helyeket mondani Magyarországon is, hogy az ott készült képek alapján akár egy világkörüli úton is járhattam volna. Én így jártam be egyetlen hétvége alatt egy indiai szentélyt, a Sziklás-hegységet, a Szaharát, egy tetszőleges tengerparti nyaralóhelyet és ha jobban figyelek, még talán egy kis amerikai kertvárosi fotó is készülhetett volna. Mindez csak benzinköltség, plusz egy éjszaka olcsó szállás, semmi más.
2019. márc. 6. 07:55
4/13 anonim válasza:
Bora Borán, a Maldív szigeteken, vagy Hawaii-n sokkal trendibb.
Ha trendit akarsz, ne légy kisstílű.
2019. márc. 6. 09:05
5/13 anonim válasza:
Tényleg az számít, hogy mi a trendi? Engem ez sosem érdekelt.
Én voltam a 80-as évek elején Bulgáriában nyaralni, és 2 éve is ugyanott voltam. Akkor sem, és most sem loptak meg. Jó volt, élveztem minden napját.
2019. márc. 6. 09:55
6/13 Kései Sirató válasza:
Viszonylag olcsó. Más tengerpartokhoz képest. De hogy trendi-e, azt nem tudom.
2019. márc. 6. 10:02
7/13 A kérdező kommentje:
Na jó, de a trendi nem sznobságot jelent, hanem "széleskörűen divatos, felkapott".
Végül is jó, mint a Horvát tenger?
2019. márc. 6. 10:42
8/13 Kései Sirató válasza:
Más az éghajlata, Bulgáriában nincsenek pálmafák. Meg a Fekete-tengernek más a színe, élővilága, hullámzása, mint a Földközi-tengernek, szóval Horvátország azért jobb, de Bulgária is elég jó és kellemes.
2019. márc. 6. 12:03
9/13 anonim válasza:
Én személy szerint tudatosan kerülöm a felkapott helyeket. Ott van a legnagyobb tömeg.
2019. márc. 6. 16:50
10/13 anonim válasza:
Hotvátországtól fényévekre van. Ilyen igazi szocreál az egész part Bulgáriában, kb mintha a balcsin lennél csak sós a víz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!