Hol vannak neten "vallásos" lányok?
"Arra gondoltam mivel az átlag (druván 90%) hülye, buta naiv és csak ágyra megy (fiu is lány is) ezért" aki nem ilyen, a való életben, megfelelő közösségben keresgél.
A neten bárki vallhatja magát vallásosnak, még a valóságtól eltérően is.
Ha valaki minden vasárnap végigüli a nagymisét, de csak azért, hogy ott szemelje ki aktuális, egy heti időtartamra szólóan 'párját', az vallásos?
a net nem a legjobb hely ismerkedésre -a levelezés alatt kialakul egy képzeleti kép (még skypenál is), ami mint előítélet, prekoncepció borítékolhatóan megzavarja az első élő találkozást és csalódást okoz.
Akit keresel, elbújt, meg kell találnod Őt.
Közösségek, tanfolyamok, könyvtárak, - valahol errefelé. És élőben. Az első pillanat nagyon fontos, azt lehet átemelni az örökkévalóságba. 40 év múlva is annak az ereje kell, hogy életben tartsa a kapcsolatot.
Miért neten? mert visszahúzódó vagyok, évek óta annyi az emberei kapcsolatom mint ahogy mi most itt beszélünk, egyrészt nem is tudnék élőbe ismerkedni (nem is olyan lányt keresek aki folyton sok ember közt lóg) másrészt pedig ahogy mondtam nem egy 100% osan vallásos lányt keresnék, csak aki legalább annyira okosan gondolkodik. Egy vallásos lány például 14 évesen még nem volt együtt egy nála 10 évvel idősebb csáwóval akivel már lefeküdt. Olyan lány nekem sehol nem kéne :)
Remélem átjött a lényeg
Elmondjam h hangzik kivulrol az irasod?
„ nyünyü nÜnyü nyünyüüüüüü nem akar velem osszejonni senki, ezert minden lany egy kva, nyünYüüüü nyüüüüüü“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!