Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ha egy fiú mélyen vallásos?
Hali, lányok.
16 éves fiú vagyok és vallásos vagyok, titeket ez mennyire zavarna, hogyha szerelmes lennél belé és úgy derülne ki?
Nem esszük a sertéshúst
Szombaton eljárunk gyülekezetbe
Étkezés előtt imádkozunk,
Nektek mennyire jönne be egy fiú, ha ilyen vallást gyakorol?
:)
Várom a válaszokat!
Én is vallásos vagyok, református. Én vasárnap járok templomba, étkezés előtt imádkozunk, és nem csak sertés, de más húst sem eszek, csak mert vegetáriánus vagyok.:D Nincs ebben semmi rossz.
16/l
Ha szeretném, akkor ezt úgymond elnézném neki. De ne várja el tőlem, hogy én is menjek templomba, imádkozzak evés előtt és egyéb dolgok, amik a vallásához tartoznak. Magyarul ne “erőszakolja” rám a dolgot.
Mások a nézeteink, neki is el kellene fogadnia, hogy én nem hiszek Istenben.
Nem tudom, hogy ez az ő részéről (vagy az enyémről) lenne szerintem nehezebb... szóval én úgy gondolom, hogy köztünk nem igazán működne a párkapcsolat :)
18L
Rövidtávon nem zavarna, de például később mint az előző írta a gyereknevelésben okozna problémákat, de csak azért mert én nem vagyok fogékony az ilyen vallásos dolgokra, valahogy hidegen hagynak és sokszor felbosszantanak, főleg ha pl annyira erősen vallásos, hogy ellenzi a házasság előtt szeretkezést, na ott nálam kiborulna a bili, persze nem azért mert Úristen nincs szex, hanem mert nem látom értelmét és pozitív hatásait az egész elvnek
Azonban sokan vannak akiket egy csöppet sem zavar, és vagy együtt tudnak élni egy ilyen személlyel vagy alkalmazkodnak hozzá és felveszik a párjuk életritmusát és szokásait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!