Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ha egy fiú mélyen vallásos?
Hali, lányok.
16 éves fiú vagyok és vallásos vagyok, titeket ez mennyire zavarna, hogyha szerelmes lennél belé és úgy derülne ki?
Nem esszük a sertéshúst
Szombaton eljárunk gyülekezetbe
Étkezés előtt imádkozunk,
Nektek mennyire jönne be egy fiú, ha ilyen vallást gyakorol?
:)
Várom a válaszokat!
Mivel látom, sok ellenző kommenteket kaptál, szeretnélek kicsit megnyugtatni, mert én úgy érzem, ez egyáltalán nem lenne akadály. Szerintem vonzó, ha egy fiúnak (ha az embereknek általában) vannak tervei, elvei, célja.
Na most akkor a te életedbe ezek szerint ez valamiféle rendszert hoz. Lehet egy kettőt kihagynánk eleinte, de bele tudnék szokni a kedvedért akár. Márhogyha megismernélek meg minden, de ugye, nem, csak biztos van aki még úgy gondolkodik mint én.... bocs, mindegy.
A lényeg hogy szerintem meg lehet ezt oldani. És ha meg ahogy mondod, utólag derül ki, és tényleg beléd szeretnek már, akkor nem is kérdés, tuti elfogad és alkalmazkodik... ha normális.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!