Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti elmennétek Londonba?

Ti elmennétek Londonba?

Figyelt kérdés
Tehát tervezzük h nov végén elmegyünk Londonba csak a terrortámadástól félünk. Szerintetek?

2017. aug. 5. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Tegnap elutott egy embert az auto. Dolgozni azert meg jartok?
2017. aug. 5. 21:55
 2/8 anonim válasza:

Ez elég rossz hozzáállás. Bármikor lehetnek ilyenek, de a terroristáknak, pont az a céljuk, hogy megfélemlítsék az embereket. Azzal, hogy nem mész el, bátorítod őket.

Egyébként abban abszolút igazat adok az első hozzászólónak, hogy sosem tudhatod, mi fog veled történni holnap. Ha emiatt teljesen visszahúzódva éled az életed, minden jóból kimaradsz. Én 2015 novemberében (kb. két héttel a párizsi terrortámadás után) mentem Bécsbe karácsonyi vásárba úgy, hogy az indulás reggelén cikkek jelentek meg arról, hogy a ISIS a bécsi vásáron is robbantani készül. Eszembe sem jutott nem elmenni. Elég szarkasztikus típus vagyok, úgyhogy csak legyintettem, hogy mindegy, valamiben meg kell halni, de most nem akarom a választ elpoénkodni.

Tényleg úgy gondolom, hogy ha lehetőséged van elmenni Londonba, ne hagyd ki emiatt. Meglehetősen kicsi rá az esély, hogy valóban történjen valami ilyesmi. Én már voltam Londonban, bármikor visszamennék, terrorveszély ide vagy oda. :)

2017. aug. 5. 22:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. aug. 5. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Szemely szerint en nem mennek Londonba, mert sokkal jobban elvezem a videki Angliat. De ha sosem jartam volna meg es mar valamennyire el lenne tervezve az utazas, akkor vallalnam ugy is, hogy elotte tortentek dolgok a varosban.
2017. aug. 6. 00:06
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
én megértelek és nem is mennék, én is ilyen vagyok, pl pár hete belefulladt valaki valami vízbe, talán a Balatonba, azóta én nem iszom semmi folyadékot és nem mosakszom,kerülők mindenféle vizet, szerintem ez a jó stratégia. persze ezt nagyon nehéz megélni de erőt ad hogy minden nap nézem a köztévét és a mokus tévéjét
2017. aug. 6. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Félsz A terrortámadástól? Melyiktől? Amelyik már megtörtént (ez elég logikátlan), vagy amelyik meg fog történni (ezesetben illene szólni a hatóságoknak, ha tudsz valamit)?
2017. aug. 6. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mennék, de nem a terrortámadások miatt, hanem mert nem szeretem Londont. Voltam többször, egyszer azért mindenképp érdemes megnézni. Terrortól rettegni nettó hülyeség, voltam már ezerszer gázabb helyeken, szakadár köztársaságokban, ahol állandó a katonai jelenlét, durva városrészekben, ahol elég gyakran lőnek le embereket, országokban, ahol vagy nem nagyon van kormány vagy gyakrabban cserélik, mint az alsóneműt, aztán mégis életben vagyok. Semmi bajotok nem lesz, nem kell felülni az aktuális propagandának, London nagyrésze nyugodt, kissé unalmas és rettenet drága hely. Ha Kasmírba készülnétek is azt mondanám, hogy hajrá, de azért okosan. A világon jelenleg nagyjából csak Szíria, illetve Irak, Jemen, Szomália meg Eritrea egyes részei azok, ahova tényleg nem mennék. Ha az ember nem hülye, akkor Bolíviában sem fogják lelőni meg elrabolni.
2017. aug. 7. 00:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem mennék Londonba, mert egy ronda és koszos gettó, tele parasztokkal. Vannak sokkal szebb helyek is.
2017. aug. 8. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!