Ti elmennétek Londonba?
Ez elég rossz hozzáállás. Bármikor lehetnek ilyenek, de a terroristáknak, pont az a céljuk, hogy megfélemlítsék az embereket. Azzal, hogy nem mész el, bátorítod őket.
Egyébként abban abszolút igazat adok az első hozzászólónak, hogy sosem tudhatod, mi fog veled történni holnap. Ha emiatt teljesen visszahúzódva éled az életed, minden jóból kimaradsz. Én 2015 novemberében (kb. két héttel a párizsi terrortámadás után) mentem Bécsbe karácsonyi vásárba úgy, hogy az indulás reggelén cikkek jelentek meg arról, hogy a ISIS a bécsi vásáron is robbantani készül. Eszembe sem jutott nem elmenni. Elég szarkasztikus típus vagyok, úgyhogy csak legyintettem, hogy mindegy, valamiben meg kell halni, de most nem akarom a választ elpoénkodni.
Tényleg úgy gondolom, hogy ha lehetőséged van elmenni Londonba, ne hagyd ki emiatt. Meglehetősen kicsi rá az esély, hogy valóban történjen valami ilyesmi. Én már voltam Londonban, bármikor visszamennék, terrorveszély ide vagy oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!