Kezdőoldal » Utazás » Európa » Merjék most elmenni Londonba...

Merjék most elmenni Londonba az imént történt (esti) támadások után?

Figyelt kérdés
Az iskolával most szombaton elmegyünk Angliába és aki akar marad Anglia vidéki részein de el lehet menni 10-3 íz Londonba is! Ne tudom hogy elmenjek e menni a gyerekek + kírérő tanárokkal vagy sem a terrortámadás veszélyének kockáztatásával

2017. jún. 13. 15:50
 1/7 anonim válasza:
Kerüld a hidakat! (menj, persze!)
2017. jún. 13. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sokkal inkább aggódnék amiatt, hogy ha csak egy percre is leteszed a táskádat valahova, és elmész 5 méterrel arrébb, rád hívják a rendőröket, és bevisznek téged is, mint terroristagyanús egyént.
2017. jún. 13. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Van pár 10 ezer magyar aki meg ott él. És nem rettegve megy el a boltba, mert egy ilyen támadásnak sokkal kisebb az esélye mint egy közlekedési balesetnek.
2017. jún. 13. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is most mennék londonba, erősen gondolkozom rajta hogy lemondom.
2017. jún. 13. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Terrortámadás után kell menni mindig bárhova, mert akkor már biztonságos.
2017. jún. 13. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
én tuti elmennék, körültekintő lennék és óvatos, de ki nem hagynék egy ilyen lehetőséget!
2017. jún. 13. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

butasag azert kihagyni egy utazast, mert feltek a terrortamadastol

millio statisztika van ami bizonyitja, hogy a legnagyobb esely meghalni az vmelyik betegseg (infarktus vagy storke), utana jonnek a balesetek (eses, mergezes, allat tamadas), utana a kozuti balesetek es valahol a lista vegen kullog a terrortamadas

ez olyan mint azert nem ulni repulore, mert nehany sajnos lezuhant

akkor autoba miert teszitek be a seggeteket, hiszen az utakon naponta van tobb baleset, mint amit a media kepes lenne lekozolni...

2017. jún. 13. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!