Merjék most elmenni Londonba az imént történt (esti) támadások után?
Figyelt kérdés
Az iskolával most szombaton elmegyünk Angliába és aki akar marad Anglia vidéki részein de el lehet menni 10-3 íz Londonba is! Ne tudom hogy elmenjek e menni a gyerekek + kírérő tanárokkal vagy sem a terrortámadás veszélyének kockáztatásával2017. jún. 13. 15:50
1/7 anonim válasza:
Kerüld a hidakat! (menj, persze!)
2/7 anonim válasza:
Én sokkal inkább aggódnék amiatt, hogy ha csak egy percre is leteszed a táskádat valahova, és elmész 5 méterrel arrébb, rád hívják a rendőröket, és bevisznek téged is, mint terroristagyanús egyént.
3/7 anonim válasza:
Van pár 10 ezer magyar aki meg ott él. És nem rettegve megy el a boltba, mert egy ilyen támadásnak sokkal kisebb az esélye mint egy közlekedési balesetnek.
4/7 anonim válasza:
Én is most mennék londonba, erősen gondolkozom rajta hogy lemondom.
5/7 anonim válasza:
Terrortámadás után kell menni mindig bárhova, mert akkor már biztonságos.
6/7 anonim válasza:
én tuti elmennék, körültekintő lennék és óvatos, de ki nem hagynék egy ilyen lehetőséget!
7/7 anonim válasza:
butasag azert kihagyni egy utazast, mert feltek a terrortamadastol
millio statisztika van ami bizonyitja, hogy a legnagyobb esely meghalni az vmelyik betegseg (infarktus vagy storke), utana jonnek a balesetek (eses, mergezes, allat tamadas), utana a kozuti balesetek es valahol a lista vegen kullog a terrortamadas
ez olyan mint azert nem ulni repulore, mert nehany sajnos lezuhant
akkor autoba miert teszitek be a seggeteket, hiszen az utakon naponta van tobb baleset, mint amit a media kepes lenne lekozolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!