Kezdőoldal » Utazás » Európa » Merjek Londonba utazni?

Merjek Londonba utazni?

Figyelt kérdés
A nyaron egy hosszu hetveget terveztunk kint tolteni, de az ujabb es ujabb londoni terrorcselekmenyek miatt megjedtem. Gyerekeink vannak, de csak a parommal megyunk. Nem tudom, mi lenne a helyes dontes.

2017. jún. 4. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Erre mit lehet mondani? Maradj, akkor otthon, es bujj az agy ala. Ezek szerint, akkor dolgozni sem jar egyikotok sem? Mert, ugyebar arra, hogy elut egy auto vagy autobalesetet szenvedtek odafele menet meg hazafele jovet, joval nagyobb esely van.
2017. jún. 4. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Merj.

Ha ezt 15-en leírjuk neked, merni fogsz?

2017. jún. 4. 21:25
 3/11 A kérdező kommentje:

Akkor nem jol tettem fel a kerdest: nyilvan ne ti dontstek el, akkor az a kerdes, hogy mas utazna-e.

Ez egyebkent tenyleg ennyire fura, hogy elgondolkodik az ember, hogy menjen-e olyan helyre, ahol gyakoriak a tamadasok es nyilvanvalo celpont a varos?

2017. jún. 4. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ne merj, nem lehet kiszámítani, lehet pont akkor lesz terrorcselekmény ha kint vagytok.
2017. jún. 4. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
En mennek, nyilvan szomoru es nyugtalanito a helyzet, de meg mindig nem olyan veszelyes, mint autozni...
2017. jún. 4. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Én itt élek. Továbbra is éljük a mindennapjainkat ezután is. Ha begubózik az ember, azzal elérik a célját a terroristák.
2017. jún. 4. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Semmiképp ha csak nem akarsz a hírekbe kerülni
2017. jún. 4. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Én mennék. Azzal együtt, hogy terrorveszély van, nagyon kicsi az esélye, hogy pont ott és akkor történjen valami, amikor ott vagy.
2017. jún. 4. 21:50
 9/11 anonim válasza:
50%

Statisztikailag jóval kevesebb esély van rá, hogy egy terrorcselekmény áldozata leszel Londonban, mint annak, hogy a reptérre menet autóbalesetet szenvedsz és ott halsz meg.

De ha ennyire féltek, akkor ne menjetek. Annak semmi értelme, hogy rettegésben töltsetek napokat és ne élvezzétek a nyaralást.

2017. jún. 5. 05:17
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Én mennék, de ez neked mitől segítség? Ha neked rossz érzésed van, és emiatt nem is élveznéd a kirándulást, akkor van értelme menni? Leírhatjuk itt százan, hogy mi mennénk, a félelmed irracionális, ez igazából akkor is csak rajtad múlik. Szerintem várj egy kicsit, most friss a hír, ha két hét múlva is benned van a félsz, akkor mondd le.
2017. jún. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!