Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyiért lehet legolcsóbban...

Mennyiért lehet legolcsóbban Londonba utazni?

Figyelt kérdés

Repülővel még sosem utaztam,viszont hallottam a fapados légitársaságokról.

Ezek megbízhatóak ? Mennyibe kerül egy út Londonba oda-vissza?

Szoktak hozzátenni valami plusz költséget?

Csak pár napot lennék,amíg megnézem az egész várost,szóval nem vinnék hatalmas bőröndöket.

2016. márc. 15. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha csak annyira vennéd a fáradtságot, hogy rákeresel a repülő london szóösszetételre, a google külön mezőben hozná a több mint 10 céget, akik ezzel foglalkoznak.

[link]

Ugye nem leszel lusta??

2016. márc. 15. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
2016. márc. 15. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, láthatod, hogy nagyban függ az időponttól. Van mikor 6-8 ezerből ki lehet hozni oda-vissza, de van mikor 20-25 ezer. Plusz költség nincs, ha nem viszel feladandó poggyászt, illetve nem kérsz extra szolgáltatásokat (fölösleges). De pár napra simán elég a kisméretű kézipoggyász.

Azt érdemes figyelembe venni, hogy fapados légitársaságok nem a nagyvárosokban szállnak le általában, hanem egy közeli kisebb reptéren, tehát a városba való bejutásért kell még fizetni (nem tudom más társaságnál hogy van, de a wizzair pl felajánl transzfer lehetőséget pár ezer forintért).

2016. márc. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!