Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti elmennetek Londonba dolgozni?

Ti elmennetek Londonba dolgozni?

Figyelt kérdés

Felmeres arrol hogy kik mennenek ki kulfoldre dolgozni.

Szallast, papirokat intezik. Munka fixen. 3 napos trening van. Gondozoi allas. Trening utan azonnal dolgozhatsz, ahogy beosztanak.

Jelentkezesi lapot is itthonrol inteznenk hogy minel kevesebb ido teljen el kiutazas es a munkabaallas kozott.

Pl. kirepulsz - fogadnak - vasarnap. Hetfo-kedd-szerda trening. Szerda delutan, csutortokon mar beszelheted a managerrel hogy kiknel dolgoznal, mondhatsz nemet is egy-egy helyre, de az elso munkakat jobb elvallalni :) Barmi nem tetszik managerrel udvariasan lehet egyeztetni.

Papirokkal minden intezve: NI number, CRB-hez igazolasok, orvoshoz bejelentkezes, bankszamlanyitas mindenben segitenek.

Szallas:

Double room. Rendes hazban! Lehet kert is lesz. :))) kb. 80-90 font

Dolgoztam mar kint mashol es hat eleg szar helyre raktak be es mit ne mondjak azert ha mar dolgozik az ember megerdemel egy normalis kornyezetet maga kore ahol tud relaxalni.

Amit kernek:

- 18 ev felett

- sok-sok papir, ebben segitunk

- magyar 1 honapnal nem regebbu erkolcsi bizonyitvany

- kell nyelvtudas kb. kozepfok, ertsd a treninget es tudj valaszolni :)

- legyen indulotoked az elso honapra!

Lehet hogy lehet fizetesi eloleget kerni es akkor le tudjuk csokkenteni a szukseges tartalek osszeget, mert akkor fizu elott is kerheted a mar bent levo fizetesedet amit mar ledolgoztal, de jobb ha nem ezzel szamolsz :)

Kerdesek:

1. Te kijonnel?

2. Baratodat ismerosodet erdekelne? Parban jobb a szobak miatt.

3. Mennyi kezdotoked van?

Ez csak egy felmeres. Nem munkaajanlat! :)))

Koszonom a valaszokat!

2013. márc. 11. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én simán mennék,kár,hogy nem ajánlat:) Mondjuk,most megyek ki,csak nem Londonba,de ez az ajánlat jobban tetszene,főleg,mert gondozói és ebben már van tapasztalatom..
2013. márc. 11. 11:44
 2/12 A kérdező kommentje:

Tenyleg tetszik?

Meg most intezkedek.

Azt szeretnem ha valaki kijon akkor ugy erezze hogy nem csak egy szemet agent vagyok :) hanem hogy tenyleg segitek neki.

Igy ajanlana tovabb is. :)

Szeretnek aprilisra elindulni.

De addig szervezek.

Ma kontaktoltam az ingatlanosokkal.

A cegemmel mar elinteztem hogy ne kelljen a CRB-re varni hanem hogy fogadjak el a magyart :) szoval megint csokkent a varakozasi ido a munkabaallashoz.

Szerinted lennenek akiket ez erdekelne?

Nem mondom hogy a legkonnyebb munka, de lehet vele keresni.

Szoval remelhetoleg nemsokara mar rendes allasajanlat lesz :)

expresszen, aprodon, workania, mindenfele fogok hirdetni aztan kozben csinaltatnek idovel egy szep weblapot is. :)

A papirmunkaban meg mar profi vagyok xD

Az pedig eleg fontos!

Meg hat nem a megszokott modon zajlik mint nalunk...

2013. márc. 11. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem lenne rá kereslet! Főleg,hogy az itthoni közvetítők mennyit lenyúlnak a munkavállalótól.Akkor te kint vagy és onnan szeretnél munkaközvetítést beindítani?
2013. márc. 11. 12:36
 4/12 Morzsa ***** válasza:
Engem is érdekelne valami jól fizetős munka.Nem tudom,hogy pl.gondozói munkát szívesen vállalnék-e,mert mondjuk meg az őszintét,ahhoz gyomor is kell.Soha nem tudni,milyen helyre raknak,és a munkát akkor is el kell végezni,ha nem tetszik.Szállodai munka pl.szobalány,inkább érdekelne,vagy felszolgáló.Az angol nyelvtudásom,hát erre mit is mondjak,érettségiztem belőle annak idején,de néha-néha azért gyakorlom,itt a neten.Ismerősöm lenne,akit szintén érdekelne kinti meló.Hogy mennyi kezdőtőkém van?Ha eladom a kocsim,akkor több százezer.Persze az eladás nem megy egyik napról a másikra.
2013. márc. 11. 14:27
 5/12 A kérdező kommentje:

En most a ket orszag kozott ingazom.

Ha lenne akit erdekelne akkor kint varnam oket a repteren vagy victoria allomason ahova erkezik a repteri transzfer.

csak ugyintezesi dijat kernek kb. 15.000.

de cserebe minden papirt elintezunk. elore. amit kint kell oda is idopontor foglalnank, papirokat segitenek beszerezni hozza, ergo hogy minden gordulekenyen menjen.

jelenleg ezzel foglalkonank csak a gondozoi allas.

ennel a cegnel van kapcsolatom. itt egybol van munka.

hotelmunkakkal is szeretnek foglalkozni kesobb de oda is kene kapcsolat meg ott tobb ido a munkabaallas.

gyomar hat kell. mondjuk van olyan munka ahol nem. megkerdezik hogy csinalsz-e personal hygeniet azaz mosdatas stb. mondhatod hogy nem.

persze akkor szukul a kor. de sok ilyen is van.

volt ahol csak foznom kelett, kirakni a reggeli ruhat, gyogyszerr odaadni, vasalni. egy masik urnal meg inkabb mint bejarono voltam: vasrlas, reggelikeszites, takaritas, mosogatas...

mondjuk en elvallaltam vacakabb dolgokat is :) dolgoztam magyar klinikan szoval hozzaszokott a gyomrom. meg kellett a penz nah :)

ma teszek fel hirdetest a netre, meglatom hanyan erdeklodnenek.

2013. márc. 11. 15:57
 6/12 A kérdező kommentje:

most raktam fel hirdetest expresszre...

majd meglatjuk mi sul ki belole, mennyire erdekli az embereket.

vagy mennyire riasztja el oket hogy meg nem ceg vagyunk. :)

[link]

2013. márc. 12. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:

" Gyakorlat nem szükséges"

Hát isten ments hogy ilyen gondozzon :)

2013. márc. 13. 21:30
 8/12 A kérdező kommentje:

hat ez kint igy mukodik.

nagyon sok gondozot keresnek.

in house trening van.

persze ne olyan dolgokra gondolj hogy infuziot kell cserelni vagy kotest esetleg injekciot beadni meg stb.

ilyenek nincsenek!

3 szem gyogyszert pedig te is oda tudsz adni a nagymamadnak kulonosebb kepzes nelkul vagy reggelit kesziteni, vasalni barki tud.

amit kell azt treningen megtanitjak.

2013. márc. 13. 21:53
 9/12 Morzsa ***** válasza:
3 nap alatt nem sok mindent lehet erről a gondozói szakmáról megtanulni.Pl.a szomszéd asszonyom is gondozó,betegekhez jár ki.Végzettsége ehhez a munkához nincs.Beszélget a betegekkel,gyógyszert írat nekik,ha szükséges és a munkaidejébe belefér,akkor vásárol is nekik ha kell,gyógyszert vált ki,pelenkáz,ezzel már a mosdatás is együtt jár,és nem utolsó sorban,van egy betege akinek a hasfalába kell szurit adni.Mesélte,hogy eleinte szúrta össze-vissza,és tiszta lila folt volt már,és ő is tudja,hogy valamit nem jól csinál.Hát,ilyen az amikor végzettség nélkül vesznek fel embereket,és a szegény beteg meg azt hiszi,hogy egy tanult ápoló foglalkozik vele.
2013. márc. 14. 09:17
 10/12 A kérdező kommentje:

nem.

irtam hogy NINCS szuri!

nem nyulhatsz igy a klienshez - igy mondjak.

csak a tobbi resze, vasarlas, mosogatas, fozes, porszivozas, gyogyszerek odaadasa- de ez se mindenhol

gyogyszert altalaban kiszallitjak, mondjuk van ahol nem -_-

es ha bevallalod: mosdatas, pelenkacsere.

injekciok NINCSENEK. infuzio NINCS.

ami extra ahhoz kulon kepzesek kellenek. de tudtommal ott injekciot korzeti nover adhat be minimum a ceg ugyse vallalna a felelosseget.

kicsit maskepp vannak kint a dolgok.

en eleinte ugy gondoltam hogy milyen fura hogy van valakinek gondozoja de ez nekik tok normalis...

amugy injekciot meg en se adhattam volna pedig nekem van benne gyakorlatom csak nincs rola papirom.

ott mindenhez papir kell :)

2013. márc. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!