Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ti elmennétek Londonba?...

Ti elmennétek Londonba? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Van egy olyan lehetőség a suliba hogy lehet menni Londonba csak az a baj hogy busszal, és én hányok a buszon:/ és emiatt nem tudom eldönteni hogy menjek vagy ne ...

családoknál laknánk 1 hétig , és igazából annyira nem tudok angolul se ... de a barátnőm megy , és jól is tud angolul.(ugyhogy ő segitene nekem)szoval szerintetek menjek vagy ne??

2015. jan. 1. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Vigyél B6 vitamint, és élvezd az utazást! Mikor mennétek? Ha mondjuk 2-3 hónap múlva, addig egy kicsit tudsz még tanulni, és jobb lehetsz!
2015. jan. 1. 15:52
 2/5 Vree ***** válasza:

Én is mentem anno ugyanígy. És én se bírom az utazást. :)

Én azt mondanám, hogy menj, mindenképpen, mert ki tudja, hényszor életedben lesz még alkalmad, hogy így külföldre látogass?

Ha az iskola csinál neked ott valami programot, az külön jó - később, ha idősebb vagy már, jó sokba fog kerülni az ilyesmi (program, idegenvezetés, stb.). :)

Ha tényleg nagyon nem bírod a buszozát, akkor beszélj esetleg a tanárral.

Én ki tudtam bírni, tehát ez tényleg csak akkor nagy ügy, ha komolyan meg kell állni miattad minden 5 percben.

2015. jan. 1. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Pár tanács:

- Szerezz be Daedalon-t. ( [link] )

- Próbálj úgy helyezkedni az úton, hogy előre tudj nézni az útra az első szélvédőn át, ne csak oldalra. Ha szédülsz, az utat figyeld messze előttetek, vagy a horizontot. Ne csukd be a szemed, és a plafont se nézd, mert az rosszabb.

- Próbálj néha felállni, mozogni, vagy feltenni a lábad valahova, mert sokaknak hajlamos bedagadni a bokája a sok üléstől. (Nekem úgy bedagadt egy görögországi úton, hogy teljesen "eltűnt" a bokacsontom. :))

2015. jan. 1. 17:18
 4/5 anonim válasza:
hosszú út ,de egy hetet kibírsz angol nélkül,biztos nagy élmény
2015. jan. 1. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

augusztus. 6. - án mennénk.

és dedalont szoktam szedni, és az szokott segiteni csak az a baj hogy valami nyugtató van benne vagy nem tudom és annyira álmos leszek tőle:DD

2015. jan. 2. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!