Ti elmennétek Londonba? (többi lennt)
Van egy olyan lehetőség a suliba hogy lehet menni Londonba csak az a baj hogy busszal, és én hányok a buszon:/ és emiatt nem tudom eldönteni hogy menjek vagy ne ...
családoknál laknánk 1 hétig , és igazából annyira nem tudok angolul se ... de a barátnőm megy , és jól is tud angolul.(ugyhogy ő segitene nekem)szoval szerintetek menjek vagy ne??
Én is mentem anno ugyanígy. És én se bírom az utazást. :)
Én azt mondanám, hogy menj, mindenképpen, mert ki tudja, hényszor életedben lesz még alkalmad, hogy így külföldre látogass?
Ha az iskola csinál neked ott valami programot, az külön jó - később, ha idősebb vagy már, jó sokba fog kerülni az ilyesmi (program, idegenvezetés, stb.). :)
Ha tényleg nagyon nem bírod a buszozát, akkor beszélj esetleg a tanárral.
Én ki tudtam bírni, tehát ez tényleg csak akkor nagy ügy, ha komolyan meg kell állni miattad minden 5 percben.
Pár tanács:
- Szerezz be Daedalon-t. ( [link] )
- Próbálj úgy helyezkedni az úton, hogy előre tudj nézni az útra az első szélvédőn át, ne csak oldalra. Ha szédülsz, az utat figyeld messze előttetek, vagy a horizontot. Ne csukd be a szemed, és a plafont se nézd, mert az rosszabb.
- Próbálj néha felállni, mozogni, vagy feltenni a lábad valahova, mert sokaknak hajlamos bedagadni a bokája a sok üléstől. (Nekem úgy bedagadt egy görögországi úton, hogy teljesen "eltűnt" a bokacsontom. :))
köszönöm a válaszokat:)
augusztus. 6. - án mennénk.
és dedalont szoktam szedni, és az szokott segiteni csak az a baj hogy valami nyugtató van benne vagy nem tudom és annyira álmos leszek tőle:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!