Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen volt az első egy...

Milyen volt az első egy hónapod, amikor Londonba költöztél?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva utazok és rettentően izgulok, hogy milyen lesz majd ott kinn, ezért nagyon örülnék neki, ha el tudnám olvasni a ti tapasztalataitokat. Leírnátok nekem részletesen az első 1 hónapotokat? Mi hogy történt, mennyi pénzzel mentetek, hol laktatok, mit csináltatok, mikor és milyen munkát kaptatok, szerettétek e, hogyan éreztétek magatokat, mindent! Előre is köszönöm :)
2014. jún. 24. 08:47
 1/2 anonim válasza:

Szornyu, nagyon nehez :(

Ket ev telt el: a csalad "reszletekben" erkezett, mara az egesz csaladom (fejem, gyerekeink, szuleim, tesom...) itt el, mindenki dolgozik.

Nagyon nehez volt a kezdes, de volt cel, ezt soha nem felejtettuk el, ez vitt minket elore. Es persze a ket gyermekunk, akik miatt nem adhattuk fel. Voltak veszekedesek, penzugyi nehezsegek, honvagy, huhhhh, kellett kb 3-4 honap hoy rendezodjunk. De London befogad :)

A munkanak utana jartunk, nem regisztraltunk semmifele ugynokseghez. CV, es mindenki megtalalta a megfelelot. Miota itt vagyunk, egyedul a ferjem valtott, neki igy a masodik munkahelye van, mindenki mas az elsonel, a ket ev alatt :)

Honvagyunk sokszor van...de hat hgy menjunk haza???? Apukam es anyukam mar nem kellett senkinek...oregek...itt megis kaptak munkat, penzt keresnek, soooot, hosszu evek ota mar tudnak felre tenni, ahogy mi is.

2014. jún. 26. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:

hú, azért az nem semmi, egész családdal kimenni....nálunk sajnos ez lehetetlen, csak én vagyok ilyen vándormadár, pedig olyan szívesen vinném a szüleimet és az öcsémet is....egyedül nagypapám mondogatja, hogy ő jönni akar velem, de őt meg a többiek nem engedik...

köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat :)

nekem munkám már elvileg vár, szerencsés vagyok, mindig a megfelelő emberekkel találkozom, akiktől megfelelő segítséget kapok, viszont egyszerre félek is és nagyon izgatott is vagyok, mert olyan mintha teljesen új, ismeretlen fejezet nyílna az életemben

2014. jún. 26. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!