Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korodban költöztél össze az első
barátoddal/barátnőddel?
Figyelt kérdés
a) Mennyi ideig tartott/tart a kapcsolatotok?
b) Volt különösebb oka az összeköltözéseteknek? (Pl. Főiskola)
c) Pozitív, vagy negatív irányba hatott a kapcsolatotokra?
d) Mennyi ideje voltatok együtt, mikor összeköltöztetek?
a párommal már 10 éve ismertük egymást,és legjobb barátok voltunk, miután összejöttünk...így elég hamar kezdtünk el mindent, 2-3 hónap után költöztünk össze, 2 éve vagyunk már együtt és azóta a vőlegényem, teljesen pozitívan hatott a kapcsolatra az összeköltözés :) ez 18 ves koromban volt, most 20 vagyok...ja, és az oka az volt, hogy nem tudtam nélküle elaludni :D
2009. máj. 31. 13:43
2/16 anonim válasza:
19 éves voltam..1 hónap után költöztünk össze, a távolság miatt (220 km). ennek már 5 éve. azóta is boldogok vagyunk, olyannyira hogy összel lesz az esküvőnk. :)))
2009. máj. 31. 15:01
3/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Sok boldogságot és sok lurkót nektek! :)
2009. máj. 31. 15:07
4/16 anonim válasza:
meg sajnos nem koltoztunk ossze,de remelem hogy nemsokara arra is sor kerul...
2009. máj. 31. 19:06
5/16 anonim válasza:
18 évesen kb. 3-4 hónap után! a különösebb dolog az a "nem tudok nélküled meglenni" szitu :) ami még most is tart... lassan egy éve! és nagyon jól megy! szóval pozitívan hatott! és bízom hogy marad is még egy 100 évig :)
2009. máj. 31. 22:36
6/16 anonim válasza:
15 évesen 3 hónap után. az oka: nem tudtunk betelni egymással. másfél évig éltünk együtt. nekünk nem jött be!
2009. jún. 1. 07:29
7/16 anonim válasza:
15 évesen 3 év után
2009. júl. 16. 20:12
8/16 anonim válasza:
1,5 év után költöztünk össze. Én akkor 20 éves voltam, ő 22. Fősikola miatt mentem másik városba, ő jött utánam,de dolgozni.
Pozitív irányba változott minden, sokkal többet tudunk együtt lenni és nem kell alkalmazkodni pl. szülőkhöz. Megismertük egymást, semmi gond nincs. Pár éven belül házasodni szeretnénk.
Én most vagyok 22 éves, ő 24..
2009. júl. 16. 20:13
9/16 anonim válasza:
28 evesen 9 honap utan a parom is egyidos velem.
2honapja lakunk egyutt alberletben, es az oka:
penzsporolas, es megtapasztalasa milyen az ha egyutt elunk valakivel
nagyon pozitivan hatott a kapcsolatunkra, az eskuvot tervezgetjuk.
boldogok vagyunk
2009. júl. 16. 20:25
10/16 anonim válasza:
mi 4év után,18 éves voltam,ő 22.azn ok:szerettük egymást,együtt akartunk lenni.ennek már 3éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!