Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Ti elmennétek ezekre az...

Ti elmennétek ezekre az ingyenes angol órákra? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

olvassátok el! szerintetek nincs értelme, és addig nyaggatnak, amíg nem támogatom az egyházat, vagy tényleg működhet? mert ha igen, akkor nem dobnék ki 100.000 ft-ot az ablakon angol tanárokra.

2012. jún. 13. 18:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egy próbát mindenképp megér. Ha nem tetszik, nyaggatnak, legfeljebb nem mész többet.
2012. jún. 13. 18:35
 2/17 A kérdező kommentje:
:)) jaj, most látom, elég hülyére sikerült a kérdésem:D a lényeg, hogy értitek-e
2012. jún. 13. 18:37
 3/17 anonim ***** válasza:

Enni nem kér...

Elmész, aztán meglátod.

Biztonság kedvéért a telcsiszámodat ne add meg, és csinálj egy kamu e-mailcímet, amire esetleg küldözgetik majd a dolgaikat.

Semmi esetre se add meg a saját címedet.

2012. jún. 13. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:

Ilyenen én is voltam.

Nagyon jó fejek voltak a tanárok, egészen fiatalok voltak. :) Rendesen tanították az angolt, volt kezdő és haladó csoport. Nagyon segítőkészek.

A vallásosságuk annyiban merült ki, hogy óra után beszéltek kb 10-15 percet erről az egészről, de nem köteleztek semmire!

A telefonszámomat megadtam, egyszer hívtak fel azzal, hogy az óra elmarad...

Én csak ajánlani tudom! Ha nem tetszik, akkor szimplán nem mész többet.

20/l

2012. jún. 13. 19:35
 5/17 A kérdező kommentje:
hűű, de jó, hogy ezt irtad :)))) akkor mindenképpen megyek :D tudnál még mesélni? folyamatosan indulnak csoportok, vagy hol van a haladó eleje, vége? hogy megy ez? mert pl elmegyek, hogy haladó vagyok, és beülök, honnan fogom tudni, hogy hol járnak az anyagban?
2012. jún. 13. 19:42
 6/17 anonim ***** válasza:

Megnéztem a helyszíneket, ha közelebb lenne hozzánk, biztos hogy elmennék.

Így most online tanulom az angolt, de ez messziről sem olyan, mint élőben.

Ha közel vagy valamelyik helyszínhez, akkor menj csak el bátran!

Ha elolvastad a bemutatkozásukat, ők két évig vannak hazánkban és karitatív munka keretén belül tanítanak.

2012. jún. 13. 19:46
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire lehetnek "erőszakosak", nem jártam ilyen tanfolyamra.

Sőt, eddig még csak egyszer találkoztam mormon misszionáriusokkal az utcán, ők nem voltak azok. És úgy hallottam, hogy nagyon segítőkészek amúgy is.

De hogy a vallásukkal nagyon nem tudok egyetérteni, az biztos. Nálunk még nem nagyon ismerik őket, de Amerikában eléggé hírhedtek (Mormon könyv, többnejűség, házról házra mászkálás, mint a Jehova Tanúi...)

Szóval, nem tudok igazán okos lenni, tégy úgy, ahogy gondolod. :)

Megjegyzem, én suliban tanultam némi angolt, de a legtöbbet autodidaktaként; és így is meg tudtam csinálni a B1-es nyelvvizsgát, tanfolyam és magántanár nélkül.

Üdv. :)

2012. jún. 13. 19:49
 8/17 A kérdező kommentje:
szia! nekem c1 a cél, és ehhez rengeteget szeretnék beszélgetni, és hallani, meg nyelvtanozni sem árt. na meg, ha beszéltetnek
2012. jún. 13. 19:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok.

Nálunk úgy volt, hogy amikor meghirdették, akkor én már az első órára elmentem. Akkor még mindenki egy csoportban volt, átvettük a bemutatkozást, hogy ki hány éves, hány testvére van stb. Csak alapszinten, és csak tényleg ilyen kis apróságokat.

Az óra végén felírtuk egy papírra a nevünket, telefonszámunkat és azt, hogy melyik csoportba akarunk járni. Ezután elmondták, hogy mikorra gondolták a kezdő- és a haladó csoportok óráit (heti egy alkalom, ami kb. egy-másfél óra).

A megbeszélt időpontban odamentünk, majd apró kis bemelegítéssel kezdtünk (kis kérdésekre kellett válaszolni, mondani kellett magunkról pár mondatot), majd kisebb csoportokra bontottak minket (kb. 5-6 fő). Egy-egy tanár foglalkozott a csoportokkal, akik tanítottak, segítettek ha elakadtunk valamiben, szóval szinte rendes óra volt.

A legjobb az volt, amikor szinte könnyeztek a nevetéstől, amikor meglátták az igék harmadik múlt idejét... Elmondták, hogy ők azt szinte soha nem használják, és pár szónak roppant viccesnek találták a múlt idejét. :))

2012. jún. 13. 19:56
 10/17 A kérdező kommentje:
dejó :) és csak heti egy alkalom van mindenképpen? vagy ha a városnak 2 pontján is van, mehetek mindkettőre? mennyit használt, hányszor voltál? :)
2012. jún. 13. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!