Külföldi munka, igaz lenne?
Már régóta fontolgatom ,hogy az itteni keresetemből sokra nem megyek, ezért gondoltam hogy külföldre szeretnék menni
Láttam hirdetéseket, hogy ők szállitanak a helyszinre, mármint a szállásra , napi 3 étkezés,és 900 euro ami minden hónappal nő. (vagyis többet kapunk)
Nem tudom ,hogy ezek mennyire biztonságosak ,mivel nincs társam egyedül szeretnék bele vágni az egészbe.
Az utazás helyszine Németországban lévő Kinai Étterem, ott mosogatót, felszolgálót keresnek, és nem nagyon fontos a nyelvtudás.
A segitségeteket kérném ,hogy ki szerint biztonságos és ki szerint nem , és miért.
A válaszotokat és megértéseteket köszönöm.
24N
Ne hidd azt, hogy szabad akaratodból lennél szexmunkás. Nem úgy szokott menni, hogy kimész, felajánlják neked a lehetőséget. Kimész, bezárnak, fogva tartanak, aztán szexmunkára kényszerítenek. Ott aztán meg nincs olyan, hogy nem csinálod. Vagy önként teszed, amit kérnek vagy megerőszakolnak aztán még meg is vernek.
Kínai éttermekben vannak azért kínai dolgozók, de rendszerint csak a tulajok kínaiak. Többségük nem dolgozni jön Európába.
En olyat hallottam, hogy lefogtak, hatara tettek a vaaot hidegen, bekapcsoltak es ahogy elkezdett melegedni a csaj konyorgott, hogy hozzak az elso 'klienst'...
Pl igy leszel szex munkas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!