Külföldi munka, igaz lenne?
Már régóta fontolgatom ,hogy az itteni keresetemből sokra nem megyek, ezért gondoltam hogy külföldre szeretnék menni
Láttam hirdetéseket, hogy ők szállitanak a helyszinre, mármint a szállásra , napi 3 étkezés,és 900 euro ami minden hónappal nő. (vagyis többet kapunk)
Nem tudom ,hogy ezek mennyire biztonságosak ,mivel nincs társam egyedül szeretnék bele vágni az egészbe.
Az utazás helyszine Németországban lévő Kinai Étterem, ott mosogatót, felszolgálót keresnek, és nem nagyon fontos a nyelvtudás.
A segitségeteket kérném ,hogy ki szerint biztonságos és ki szerint nem , és miért.
A válaszotokat és megértéseteket köszönöm.
24N
6-os
te irtad hogy ezekről az oldalakról ki lettek tiltva.
kik?
Ez a Kinai Étterem vagy mi??
Még szintén a 6-os
A főnök miért támadt rá késsel??
Heheheh kösz Marcello!
Inkább ne is kommentálj
A lényeg már mondtam , nincs mit vesztenem !
Sz ar az élet és már ennél sz arabb nem is lehet.
Kérdező, menj bátran. Ha az eddigi ellenvélemények egyik füleden be másikon ki, akokr teljesen felesleges, hogy győzködjünk. Menj, és vissza se gyere.
Csak arra kérlek, ne Ulm környékére, mert itt már így is túl sok szerencsétlen van aki próbál nyelvtudás nélkül "bármi szar" munkát találni...
oké Marcello, talán igazad van!
Nem nevetek semmin, hidd el ha értenéd a helyzetet te se nevetnél. A (hehehe) szót is csak gúnyolódásból irtam nem azért mert olyan viccesnek találom ezt az egészet.
Hát és igen azzal is egyetértek, hogy a nyelvtudás nélkül ha belegondolok is akkor biztos más a szán szándékuk velem.
Az hogy feltettem ezt a kérdést , azt tétovaképp irtam ki mert kilátástalannak tűntem. De azért többet tudtam meg mint szerettem volna, és ezt köszönöm.
Ha valakinek van még külfölddel kapcsolatos története az nyugodtan ossza meg velünk !
Továbbá, én még csak azt szerettem volna tudni , mivel nagyon sokat hirdetik ezt a féle állást ( Kinai Étterem) Németország, Hollandia egész területén dolgozókat keresnek . Hogy ti esetleg nem hallottatok volna erről az egészről ,vagyis aki estleg volt már ott vagy dolgozott ott,valami tapasztalata van e .
Mert mások szerint sok helyről ki lettek tiltva. És igy hirdetik hogy Németország és Hollandia egész területére alkalmazottakat ,vagy is dolgozókat keresnek . Fiukat lányokat egyaránt. 18 életévét betöltve.
Most akkor ennyi Kinai Étterem lenne vagy mi??
"A lényeg már mondtam , nincs mit vesztenem !
Sz ar az élet és már ennél sz arabb nem is lehet."
Erről beszéltem.
De igen is lehet, főleg egyedül, nyelv tudás nélkül.
Ott húznak le, vernek át, ahol akarnak.
El se tudod olvasni a szerződést, ha egyáltalán adnak.
Mit csinálsz a hivatalokban?
Mit csinálsz, ha bajba kerülsz?
Írsz a gyakorira, hogy "segítség átvertek, nem tudok hazajutni" ?
Sok embert láttam már, aki utcán volt és nem tudott hazamenni, mert se pénze se nyelvtudása nem volt, hogy segítséget kérjen, hazautazzon.
Nem tudom milyen az otthoni helyzeted, de van munkád, beszélheted az anyanyelvedet és tudsz kihez fordulni.
Hidd el, én tudom mi az, hogy igazán "padlón" lenni.
De gyere csak, majd tanulsz a saját hibádból, csak épségben vissza tudj menni.
Még egy kis megjegyzés:
Szerinted egy cég külföldön fog hirdetni, ahelyett helyben hirdetné meg a megüresedett állásokat? Van elég jelentkező helyben is. Ha pedig folyamatosan hirdet egy cég, akkor azon is el kellene gondolkozni, hogy miért? Talán olyan a munka, hogy pár nap után menekülnek onnan a dolgozók?
Ismerek olyan cégeket (személyesen, nem pedig internetről.), ahol hetente jönnek az új dolgozók, van aki már másnap nem megy dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!