Szerintetek Olaszországban magyarként kapnék munkát? Melyik részén és milyen feltétetekkel? Befogadóak? 34 éves vagyok. Bölcsészdiplomával és közepes konyhanyelvtudással. Anyukám is jönne. Kettőnket tartanám el. Szerintetek ez reális cél?
"közepes konyhanyelvtudással" - magyarul nulla nyelvtudas
"Bölcsészdiplomával" - magyarul semmi hasznalhato vegzettseggel
Igy azert nehez lesz 2embert eltartani!
Kedves Kérdező,
itt élek Lombardiában.
Én nem ajánlanám, de lebeszélni sem szeretnélek.
Szerintem olvasgasd a következő blogot:
A szerzője nagyon sok letelepedéshez, munkakereséshez és munkavállaláshoz kapcsolódó dologról ír benne, őszintén. Tapasztalatom szerint Olaszország jelenleg élhetetlen. (Igen, mi is mennénk már innen.) De ahogy mondtam, nem szeretnélek lebeszélni róla.
Köszönöm a válaszokat. Nekem sincsenek nagy illúzióim. Plusz azt tapasztaltam, hogy Északon elég kirekesztőek a kelet-európaiakkal szemben. És még rólunk magyarokról mondják, hogy rasszisták vagyunk...
Padovában vagy Velencében átmentek a másik oldalra, ha megláttak minket és nem köszöntek vissza, ha kihallották az akcentust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!