Reális az hogy a nevetés több kalóriát éget el, mint a súlyemelés közepes súllyal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 17:23
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a nevetés hizlal.
3/8 anonim válasza:
hízlal? na neee szerintem se nem hízlal se nem fogyaszt vagy ez csak vicc?:D
5/8 anonim válasza:
na igen, mint olvashattad, évente 2 kg-ot adhatunk le azzal, hogy kacagunk, ez egy fogyókúrához szerintem kevés, de ez nem ok arra, hogy többet ne nevessünk, vidáman a zsír ellen
6/8 anonim válasza:
LOL, ha igaz, akkor most sokat fogytam, ugyanis ez a kérdés nagyon megnevettetett :DDDDDD
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, de az is le van írva, hogy 15 perc alatt 50 kcal-t lehet fogyni és ha utánanézel negyed óra könnyű súlyemeléstől is kb. 50 kcal-t lehet fogyni.
2010. febr. 1. 19:07
8/8 anonim válasza:
A nevetés nem égeti el a zsírt, de abban lehet valami hogy nevetéssel 1: optimistábbak leszünk és elhisszük hogy képesek vagyunk fogyni, 2: felgyorsul a pulzusunk, 3: felgyorsul az anyagcserénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!