Ki jön Angliába nyáron?
Éltem a UK-ben és hű, öszintén szólva annyira utáltam ott élni, hogy a napokat számoltam, hogy leléphessek onnan és más országba költözzek.
Sikerült, úgyhogy valószínűleg Anglia felé sem nézek többet egy jó darabig, hacsak nem lesz rá alapos okom :D
Utolsó: mi volt a gond, ki tudod fejteni? Kiváncsi vagyok, mert eléggé megalapozott döntésnek tűnik, és ez nem mindennapos.
Kérdező: ha minden jól megy akkor május környékén (előtte nem, inkább utána) én megyek. Minél fiatalabbon szeretnék külföldre menni, és nagyon bízom benne hogy összejön.
Szintén éltem kint (3 évet Londonban), alig vártam hogy költözzek.
Az okok: Nagyon drága és iszonyat silány minőségű lakhatás, baromi drága és rossz tömegközlekedés, pocsék időjárás, alkalmazottként hátrányos feltételek (pl a zero hour contract más európai országban törvénytelen lenne, UK-ban széles körben elterjedt), a város fullon van Európán kívüli bevándorlókkal, nagyon eltérő kultúrából, rossz közbiztonság.
UK egyébként is egyre lejjebb csúszik minden téren.
De nem Londonba akarok menni.
Más városba! Nem mosogatni akarok büdös pakisztáninak!
De most egy videki kis viskoban elek ahol faval futunk es van ahol beazik,telen elkepesztoen hideg van.
Havi 100 ezer max amit keresek es 12 ora a napi idegenben toltott idom utazassal egyutt.
De felretettem penzt es 10 eves tapasztalattal rendelkezem.
Meg most se menjek szerinted Digo?
Ide vagy a penzesek ugatnak akik amiatt sirnak amilyuk megvan vagy a szerencsetlen luzerek akik csak a negativat tapasztaljak. Biztos vagyok benne,hogy kint is lehet normalis korulmenyeket tapasztalni vagy fejleszteni akar a nyelvtudast vagy tapasztalatot szerezni.
De te Digo olyan okos es ugyes gyerek vagy aki mindenhova kommentel mert mashol nem tudod kielni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!