Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyáron utazok Angliába 2...

Nyáron utazok Angliába 2 hétre nyelvet tanulni, szerintetek őrült vagyok?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta mindent angolul nézek, játszok, beszélgetek(fórumok), és viszonylag jól megy.

Németet tanulok a suliban 8 éve, de jobban tudok angolul pedig sohasem tanultam rendesen.

Kiejtésem viszonylag jó (kicsit magyaros olykor), tudásom is jó (megértenek, én is megértem őket), viszont a nyelvtannal néha gondjaim vannak és át kell gondolnom mit is mondok.

Úgy lesz, hogy írok majd egy felmérőt, és az alapján beosztanak egy csoportba. (kezdő? haladó?) Lesznek programok a tanuláson kívül is. (Eastbourne)

Családoknál leszünk elhelyezve (legalább is én azt választom szerintem).

A kérdés tehát a következő: nem gáz, hogy sohasem tanultam, mégis kimegyek kalandozni Angliába? :DD

15/f

2015. máj. 4. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel. Legfeljebb betesznek valami kezdő csoportba.
2015. máj. 4. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:

A nyelvtani részén a duolingo kellően átvezet és ahhoz elég beülni a gép elé, nem kerül egy rakat pénzbe.

Azért kimenni, hogy nyelvtant tanulj felesleges. Általában, ha kimegy valaki az a szövegértést/ beszéd készséget akarja fejleszteni.

2015. máj. 4. 17:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Kiejtést szeretném első sorban javítani azzal hogy kimegyek (meg persze nyaralás gyanánt is jó), nyelvtani részét majd itthon középsuliban tanulom meg.
2015. máj. 4. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, én is így tanultam angolul, bár suliban is voltak óráim, de azok kb annyit értek, mint halottnak a csók. Nem kell bemutatni a magyar nyelvokzatás minőségét, csak arra mennek rá hogy bebiflázd a szavakat és a nyelvtant. Én most Angliában élek, az emberel meglepődnek, ha elmondom, hogy külföldi vagyok, olyan szinten beszélem a nyelvet, és ez mind annak köszönhető, hogy én is gyakorlatilag tizenegynéhány éves korom óta angolul élem a fél életem. Viszont ha valaki elkezd nekem present perfect-ekről hadoválni, akkor csak nézek, mert gőzöm sincs róluk. Szóval menjél csak, egyébként én is kb ennyi idős voltam mikor kijutottam Angliába először, és bizony szerelem volt első látásra, csak sajnos 10 évet kellett várnom mire ki is tudtam költözni.
2015. máj. 5. 01:21
 5/6 anonim válasza:
Ha meg nem tudsz folyamatosan, gondolkodas nelkul beszelni akk 2 het az nem dog sokat javitani, ezert szerintem meg varj vele. Az otlet maga jo de 2 het az edeskeves ha kiejtest akarsz fejleszteni. En tanultam a gimibe de olyan nevetseges volt az egesz... Persze otthon is tanultam a magam idejeben es mikor kikoltoztem akkor jottem ra h ez ennel azert nehezebb. Mindenki meglepodik mikor elmondom h csak nemreg koltoztunk ide de azert meg erezhetoen van egy kis magyar +del europai akcentusom. Ha csak nyaralni mesz ugy biztos elvezni fogod de ne szamits oriasi attoresre. Sok sikert!
2015. máj. 5. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudok folyamatosan beszelni de tenyleg nem valami biztos a tudasom. Haat okes.. Mindenesetre ugyallok hozza h ez egy nagy kaland lesz 😄
2015. máj. 6. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!