Nyáron utazok Angliába 2 hétre nyelvet tanulni, szerintetek őrült vagyok?
Kiskorom óta mindent angolul nézek, játszok, beszélgetek(fórumok), és viszonylag jól megy.
Németet tanulok a suliban 8 éve, de jobban tudok angolul pedig sohasem tanultam rendesen.
Kiejtésem viszonylag jó (kicsit magyaros olykor), tudásom is jó (megértenek, én is megértem őket), viszont a nyelvtannal néha gondjaim vannak és át kell gondolnom mit is mondok.
Úgy lesz, hogy írok majd egy felmérőt, és az alapján beosztanak egy csoportba. (kezdő? haladó?) Lesznek programok a tanuláson kívül is. (Eastbourne)
Családoknál leszünk elhelyezve (legalább is én azt választom szerintem).
A kérdés tehát a következő: nem gáz, hogy sohasem tanultam, mégis kimegyek kalandozni Angliába? :DD
15/f
A nyelvtani részén a duolingo kellően átvezet és ahhoz elég beülni a gép elé, nem kerül egy rakat pénzbe.
Azért kimenni, hogy nyelvtant tanulj felesleges. Általában, ha kimegy valaki az a szövegértést/ beszéd készséget akarja fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!