Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha Angliába szeretnék ki...

Ha Angliába szeretnék ki menni a nyáron akkor el kell, hogy múljak 18éves most 17 vagyok?

Figyelt kérdés
Vagy ha van velem egy 18 éves az jó?
2013. nov. 10. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
16 éves kortól már utazhatsz egyedül,senki nem fog megállítani..
2013. nov. 10. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
De tudnátok rá linkelni valami hivatalos oldaról dokumentumot?
2013. nov. 10. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen dokumentum kell neked???

16 éves korig tanköteles a diák, vagyis ha úgy dönt nem tanul tovább akkor akár full time-ban is dolgozhat. Repülőgépekre 16 éves kortól engedély nélkül utazhat. Akármelyik repülőtársaság honlapját megnézed le van írva feketén-fehéren.

2013. nov. 11. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:

A repülőre érted, vagy dolgozni szeretnél?

Mert repülni 16 éves kortól lehet egyedül, ez az adott légitársaság honlapján rajta van.

A munkavállalást nem tudom.

2013. nov. 11. 01:04
 5/6 anonim ***** válasza:

ma 01:04

Előtted írtam meg a lényeget.

Repülőn utazhat 16 éves kortól engedélyek nélkül.

Dolgozni Angliában is dolgozhat 16 éves kortól akár főállásban is ha nem tanul tovább (de nem igazán alkalmaznak olyan embert akinek se végzettsége, se gyakorlata)

(kint dolgozom egy munkaközvetítő cégnél, innen tudom)

2013. nov. 11. 01:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok kint dolgozni még ez csak egy utazás lenne csak nem tudtam, hogy ha megveszem a repülő jegyet akkor kiengednek-e.
2013. nov. 11. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!