Élnétek Angliában?
Figyelt kérdés
Egy olyan ötlet jutott eszembe, így 16 évesen, hogy jó lenne kiköltözni valamelyik "piacképes" európai országba. Az angolom jó, meg tudom magam értetni az emberekkel. A kérdés az, hogy hova lenne jó kiköltözni pár év után? Ha csak Angliában gondolkoznátok, ti melyik városba mennétek ki szívesen, akár több évre is, lakni, dolgozni, egyszóval letelepedni, és miért? Ti melyik országba utaznátok ki legszívesebben?2016. jan. 31. 20:48
11/13 anonim válasza:
Én itt élek, meg lehet szokni hogy nem nyomorogsz mint otthon :) Az időjárás szerintem nem rosszabb mint otthon , legalább nincs hideg tél..
12/13 anonim válasza:
"Az időjárás szerintem nem rosszabb mint otthon , legalább nincs hideg tél.."
Az itt sincs. A térdig hóban gázolásos, december elején leeső és február végéig megmaradó havas karácsonyt jobb lesz most már elfelejteni. Ilyen szerintem kb. több mint 10 éve volt utoljára és valszeg már nem is lesz. Viszont tény, hogy mi a Napot többet látjuk és a nyár is melegebb.
13/13 anonim válasza:
Hát ja, a baj az, hogy hacsak nincs az ember szabadságon, akkor a 30-40 fokos nyarak inkább okoznak kínszenvedést, mint az angliai 20 fokosok. És itt legalább keres annyit az átlagpolgár, hogy el tudjon menni délre a tengerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!