Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen fiunevet valasztanatok...

Milyen fiunevet valasztanatok ha Angliaban elnetek?

Figyelt kérdés
Felidonel jarunk,most tudtuk meg hogy fiu lesz. Mindenkepp olyan nevet szeretnenk amit gond nelkul ki tudnak itt mondani,de mivel magyar allampolgar lesz otthon anyakonyvezheto nevnek kell lennie. Van egy par angol nev ami tetszik csak sajnos nem anyakonyvezik otthon,es nem talaltunk eddig olyat ami tetszik.
2015. okt. 10. 12:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Péter
2015. okt. 10. 13:12
 2/23 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen van, nezzetek nev listat a neten.
2015. okt. 10. 13:30
 3/23 anonim ***** válasza:
Dominik. Ismerősöm ezt adta, ez jól használható kint is, és itthon is.
2015. okt. 10. 13:38
 4/23 anonim ***** válasza:
Adrian, Samuel
2015. okt. 10. 13:45
 5/23 anonim ***** válasza:
Péter,
2015. okt. 10. 15:45
 6/23 anonim ***** válasza:

Oliver a kedvenc nevem, és nemzetközi.

Esetleg a modernebb nevek: Benjamin, Benett, Ralf, Rolf?

mind anyakönyveztethetők

2015. okt. 10. 16:24
 7/23 anonim ***** válasza:
hasonló szituban vagyok, én úgy tudom, hogy ebben az esetben adhatsz pl angol nevet is, nem kell magyarosítva írni, tőled függ, és nem kell otthon anyakönyveztetni, elég a nagykövetségre menni.
2015. okt. 10. 21:13
 8/23 A kérdező kommentje:
Az tudom hogy nem kell magyarositva irni,de pl tetszik a Noah ami egyaltalan nincs az otthon anyakonyvezheto nevek kozott. Ezert nehez donteni, vegig neztuk tobbszor a mo-on anyakonyvezheto neveket,de eddig egyiken sem akad meg a szemunk hogy nagyon tetszene.
2015. okt. 10. 21:22
 9/23 anonim ***** válasza:
Magyarországon a Noa női névként lett kérvényezve/engedélyezve, ezért nem található a férfi nevek között.
2015. okt. 10. 21:45
 10/23 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták többen is olyanok, akik már túl vannak az anyakönyveztetésen, szintén Angliában élnek, hogy ebben az esetben nem számít, hogy Magyarországon mit és hogyan lehet adni, tehát akár Noah is lehet.

7.

2015. okt. 10. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!