Milyen fiunevet valasztanatok ha Angliaban elnetek?
Igen, én is már két angliai szülésen túl vagyok, tudom, hogy akár Talicskának is anyakönyveztethetted volna, mert itt lerják, otthon meg már nem tud mit csinálni, úgy kell anyakönyvezni. Igaz én két-két olyan nevet választottam, ami nem volt problémás magyarul, sőt, angolul lett volna úgymond, mert i végződésű név volt az egyik, amit ők y-nal írnak, de én magyarosan akartam. Az egyik ismerősomék olyan nevet adtak, ami otthon nincs is, másik ismerősömék meg angol helyesírással írtak egy nevet. Szintén Y-nos név, de ők Y-nal kezdték a nevet I helyett-Yvett, ha jól emlékszem, így írják. És semmi problémájuk nem volt az anyakönyvezéssel. Ha fiam lett volna-de két lányom van-, akkor egy teljesen új nevet kapott volna, amit férjem talált ki, és nem szerepel egy ország névlistáján se, de símán anyakönyvezték volna Angliában és akkor már otthon is kellett volna. Habár nem kizárt, hogy még egyszer nekivágunk a gyerekgyártásnak:D
Keress olyan nevet, amelyikben nincs ékezetes betű, nincs dupla betű-gy-és a helyesírása nem tér el a magyartól, de adhatsz olyat is, ami angolul eltér és angolosan akarod. Második lányomnál is én magyarosan akartam, mert nekem úgy jobban tetszett. Lea lett és nem Leah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!