Kezdőoldal » Utazás » Európa » Élnétek Angliában?

Élnétek Angliában?

Figyelt kérdés
Egy olyan ötlet jutott eszembe, így 16 évesen, hogy jó lenne kiköltözni valamelyik "piacképes" európai országba. Az angolom jó, meg tudom magam értetni az emberekkel. A kérdés az, hogy hova lenne jó kiköltözni pár év után? Ha csak Angliában gondolkoznátok, ti melyik városba mennétek ki szívesen, akár több évre is, lakni, dolgozni, egyszóval letelepedni, és miért? Ti melyik országba utaznátok ki legszívesebben?

2016. jan. 31. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Londonba vagy hasonló nagyvárosban semmiképp. Jártam ott többször is és nem tudnék ott élni. Valami kisvárosban, faluban igen, mert ott szép a táj. De ott meg lehet, hogy nincs annyi munkalehetőség.

Én Dél-Amerikába mennék, ahol spanyolul beszélnek. Vagy Oroszország valamelyik nagyvárosa, pl. Szentpétervár.

2016. jan. 31. 21:13
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Én most Németországban élek, de mindig is a Angliába vágytam, tervezem az átköltözést. Nekem Bristol és környéke nagyon tetszett, de szivesen élnék Londonban is, csakhát ott elképesztő árak vannak. Munkalehetőségtől függ.
2016. jan. 31. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Én nem. Nem hiszem, hogy meg tudnám szokni az időjárást.
2016. jan. 31. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én Németországba költöznék ki. Európa legerősebb gazdasága. Folyamatosan szüksége van munkaerőre. Nagyon jó fizetések,oktatás,egészségügyi ellátás,közösségi rendezvények,nyaralási lehetőségek országon belül. Bayern az egyik célpontom. Nagyobb városba költöznék. Több a lehetőség. Egy hónap után nem ismered és nem ismer az egész város,mint itthon.

És Németországban van az egyetlen sebességkorlátozás nélküli autópálya. 6000 kilóméter kisebb megszakításokkal.

2016. jan. 31. 22:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Èn màr itt élek 6 ève. Sehol nem èreztem magam annyira jól mint itt.
2016. jan. 31. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Ausztria sok szempontból a legjobb kompromisszum.
2016. jan. 31. 23:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Éltem ott 3 évet, soha többet.

Bár lehet, a vidéki anglia abból a szempontból elviselhetőbb mint London hogy igaz hogy ugyanúgy nem látod a napot egy 10 hónapon keresztül, de legalább viszonylag emberibb lakhatási körülményeket biztosít, azaz nem kerül egy egérlakta lyuk egy havi kinti minimálbérbe, vagy nem kell másik 4-5 emberrel osztozni a fürdőn-wcn-konyhán.

Jelenleg lassan 2 éve Bécsben élek, ég és föld a különbség.

2016. febr. 1. 01:01
 8/13 3005 ***** válasza:
100%
Szia, en mar itt elek, Birmingham-ben, nagyvaros, mint London csak joval olcsobb, mi parommal havi £400 berelunk egy tagas lakast nem szobat, meg szamlakkal mindennel egyutt sincs olyan sokban es £1200 korul keresunk fejenkent. Van munka lehetoseg boven, ha az angolod jo. Szerintem, ha ilyen terveid vannak, akkor az angolodat fejleszd.
2016. febr. 1. 15:09
 9/13 3005 ***** válasza:
72%

Meg azt lehagytam, hogy a minimalber £6,7/ora ha dolgozol heti 40 orat, akkor ado meg jarulek levonasa utan is marad kb. £900. Ha a paroddal elsz akkor ugye 2 fizetes, meg, ha a minimumot keresitek mindketten az is £1800/ho osszesen. Tehat, ha mindent feleztek akkor kb a fele fizetese megmarad mindkettotoknek.

Persze nyilvan egyedul nehezebb lenne, meg nem szabad Londonba koltozni.

2016. febr. 1. 15:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Koszonok szepen minden valaszt!:)
2016. febr. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!