Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi jelenleg Angliában az...

Mennyi jelenleg Angliában az albérlet+rezsi egy hónapra?

Figyelt kérdés

Tudom eredetileg hetente van szóval úgy is írhatjátok.

Meglehet élni? Azt hallottam iszonyú drága az albérlet.

Ez természetesen azokhoz szól akik ott élnek vagy a közelmúltban éltek ott.

2016. jan. 28. 14:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
pl hol?
2016. jan. 28. 14:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Pl. London vagy a közelében lévő városok.
2016. jan. 28. 14:55
 3/16 anonim válasza:
Croydonban elunk egy 4 szobas + nappalis hazban a csaladommal, 1700 a lakber + kb 300 a szamla es a council tax egyben.
2016. jan. 28. 15:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Ez függ a környéktől is. Pl Westminsterben egy 20nm-es luk havi 950-1000£. Egy gettóban valamivel olcsóbb.
2016. jan. 28. 15:22
 5/16 anonim ***** válasza:

Melyik vàros? Mekkora lakàs? Egy èrtelmes kèrdèst is feltehetnètek nèha.

Amùgy mi egy 2 szobàs lakàst bèrlünk Londonban, 1200 fontèrt. Rezsink 140 font. Council tax 95 font.

London messze legdràgàbb Angliàban. Mit vartàl màst? Nyugaton mindenhol jòval dràgàbb a lakhatàs mint Magyarországon.

2016. jan. 28. 15:24
 6/16 A kérdező kommentje:

Mindegy hogy pontosan hol, ez elsősorban kíváncsiság.

És nem vártam semmit "kedves" 5. válaszoló csak az "iszonyú drága" kijelentés mögöttes tartalmára voltam kíváncsi.

De akkor kissé pontosítom a kérdést. Egy 1 vagy 2 szobás albira vagyok kíváncsi (elsősorban). És lehetnek kisebb városok is vagy mondjuk Southend-on-Sea, Dartford. (bár egyébként teljesen mindegy)

2016. jan. 28. 15:53
 7/16 anonim válasza:
ismerosom most fog kb 1000 fontert (plusz szamlak, council tax) berelni egy 2 szoba + nappalis albit Wood Greennel (rosszabb kornyek, meg Wood Greenen belul is). de ez ritka,mint a feher hollo. kb 1200-1300 fonttol kezdodnek szamla nelkul.
2016. jan. 28. 16:00
 8/16 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy elég gányok a lakások.

Legalábbis ahol én voltam ismerősöknél, hát inkább le se írom.

Penészedik, beázik, áthallani mindent(a panel ehhez képest egy jól szigetelt luxuskecó).

Nem csodálom, hogy aki tud, menekül Angliából, főleg Londonból.

Szerintem válassz más célpontot.

2016. jan. 28. 16:11
 9/16 anonim ***** válasza:

5#, hogy nyugaton mindenhol drágább a lakhatás mint MO-n? 😊

Egy soproni lakás simán drágább mint egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező pár kilóméterre levő burgenlandi faluban/kisvárosban.

2016. jan. 28. 16:16
 10/16 anonim ***** válasza:

8#, amit Londonban pikk-pakk kiadnak lakást azt sokszor más európai városban meg se mernék mutatni, mert kiröhögnék őket. Elég messze vannak az európai standardtól.

Nulla szigetelés, régi csövek, semmi dupla ablak, sok helyen feltöltős áram, előre programozott fűtés, penész, vizesedés, egér és patkány hegyek.

2016. jan. 28. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!