Skóciában élők! Kisvárosok/falvak ott még ugye biztonságosak, bevándorló mentesek? Szörnyű, hogy idehaza már nem lesz egy olyan város/falu sem, melyben ne lenne kisebbség!
Akkor egyáltalán nem látod a lehető legfontosabb és legnagyobb különbséget.
Magyar lehet, hogy külföldi, DE NEM - NAGYON NEM! - sötét bőrű muszlim, vagy szomáliai bevándorló.
Ne nekem kelljen elmagyaráznom, hogy kicsit sem a magyarokkal van odakint bajuk az ottani bennszülötteknek. ;) Mentalitásban, tartásban, kultúrált viselkedésben, becsületességben, emberségben egyformák vagyunk (ha nem jobbak is vagyunk kicsivel), ellentétben az Európán kívüli bevándorlókkal.
Most, hogy ezt tisztáztuk, innentől már a konkrét kiírásra válaszoljatok. Ha pedig nem tudtok, maradjatok magatoknak. Nekem a megfelelő információra van szükségem.
Nem másra.
Királyi TV nincs. Nem királyság az államformánk.
Amire te gondoltál az a közszolg. TV, azt pedig nem nézem. Mikor ki van éppen hatalmon, az felügyeli.
Azért ne keverjük UK egészét Londonnal.
Itt, Észak-kelet Angliában nincs sok külföldi, százalékosan a leghomogénebb (értsd, fehér) megye.
7#, nincs szükségem UK-ról dokufilmeket nézni, 3 évet éltem Londonban, 1.5 évig dolgoztam arabokkal.
Amit leírsz egy baromság. UK-ban és a nyugati nagyvárosokban a börtönök tele vannak muszlim, arab, közel-keleti bevándorlókkal, magasan több bűncselekményt követnek el mint a Kelet-Európaiak.
Ez abból adódik hogy nekik az első amit követnek a Korán és annak törvényei, amik felülírják az adott ország törvényeit.
Itt egy friss cikk arról hogy probléma ez a friss migránsokkal szemben is Németországban. Valahogy ilyen probléma soha sem volt EU-s bevándorlókkal.
És ki ne találd hogy az Index egy jobboldali hírforrás ami ferdít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!