A britek miért csinálnak ilyen hülyeséget?
Elment az eszük. Vajon a sok pénz , tényleg ennyire butít?
Mert , szerintem ez , abszolút nem normális.
Attól még elgondolkodtató, hogy mik fordulnak elő ma Európában karácsonyfa tiltástól...
Ha valaki átlépi az ország határt, akkor viselkedjen vendégként az idegen kultúrában. Ez nem zárja ki azt, hogy otthon érezze magát az idegen környezetben..
Elállt a szavam. Mindig, amikor már azt hiszem, hogy nem érhet meglepetés, történik valami. És ez a cikk - ki merem mondani - hosszú évek óta a legemlékezetesebbé lett számomra, első helyet foglal el.
Ha ez itthon történt volna, már Budapesten lennék, pedig eddig még semmi nem töltött el olyan hévvel, hogy tüntetni menjek. De ez mos tényleg a csúcs.
Nem tudom, mi fogja letaszítani a második helyre. Ennél jobbat kitalálni sem tudok. 20 évre "felejtsék el" a nemzeti zászlójukat? Sértő, ga saját országukban felvonják, egy pár fős bevándorló közösségnek? És a török félhold nem ugyanez...?
Higgadt ember vagyok. De ha ezt valaki előttem játssza el, gondolkodás nélkül pofonvertem volna. Hát azért álljunk már meg egy ásonyomra!
Ritkán vállt ki belőlem ilyen reakciót bármilyen hír. Nem is emlékszem semmire, ami hasonló érzést váltott ki belőlem.
Közben kitaláltam.
Tiltsák be az angol nyelvet. Kirekesztő a bevándorlókkal szemben, indokolatlanul vonja ki őket a közösségi életből, és lépéshátrányban indulnak, mert meg kell tanulniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!