A mi iskolánkban most ez a "menő". "Ismered a mókus törvényt? Védd a makkod" és durr. már tökön is b@tak. Ebben mi a jó? Még az állatok sem csinálnak ilyen hülyeséget.Miért "jó" ha valakit tökön b@nak?
Ezt most komolyan?
Mert idióta lényekkel van tele az iskolád... Nekik nyilván az jó, ha másnak rossz. Őket ki rúgja tökön????
Hát le vagytok maradva!!!
Nálunk 4 éve volt ez a sláger!
Amúgy rendesen adtam XD XD XD, de sajna kaptam is :((((((
Jah, most 18 vagyok, akkortájt ez volt a menő (mostmár inkább a fű) XD XD XD
nekünk ez anno-->"hol lakik a Mikulás?Üsdtökön vagy Verszájon?"-címszóval ment...
sztem ne törődj vele,ha tudod húzd ki magad alóla...hamar lecseng ez a dolog-hidd el!!
Ameddig ebbe az intézménybe kell járnod, javaslom a "tökvédőt"! A "tökvédő" a kézilabdakapusok segédeszköze, ami védi a nemiszervüket a hatalmas sebességgel érkező labdáktól.
Egy egészséges környezet normális esetben kitaszítja magából ezt a magatartásformát. Ha ez az állapot fennmarad, akkor ne maradj ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!