A mi iskolánkban most ez a "menő". "Ismered a mókus törvényt? Védd a makkod" és durr. már tökön is b@tak. Ebben mi a jó? Még az állatok sem csinálnak ilyen hülyeséget.Miért "jó" ha valakit tökön b@nak?
Nézd, odaraksz valami kemény fémlapod a nadrág alá, aztán nem próbálják meg újra...
Vagy az ütéssel egyidőben egy maflás az illetőnek.
A Boxolók is használnak tökvédőt a mélyütések ellen, esetleg szerezz be egyet. Nálunk ilyen sose volt a Üstökre vagy verszájra mész az igen. Meg nálunk volt olyan ,h tudod mi a billiárd szabálya? Hogy a két golyó koccanjon.
Meg a másik poén amivel lehetett szopatni vkit, h hé keresett Feri. Milyen Feri? Aki a f@szát a szádba veri. A másik az volt, h neked szőrös már a f@szod. Igen. Igen? Nekem csak körülötte.
Nagy poén lenne:
-Miért hagytad ott a régi sulidat?
-Mert féltettem a farkam.
Általános iskola kb. 3 osztály:
-Mennyi 10 hatod meg 10 hatod?
-20 hatod
És ilyenkor kell meghúzni a haját.
Meg ugye mond azt, h 66:
-66
-Seggem a szádra pattanhat
-33
-Nyald a seggem télen-nyáron.
Volt még vmi olyasmi ,h előttem két villamos apád segge csillagos.
Én így ismerem:
-Mondjad már hogy villamos!
-Villamos
-Apád f@sza csillagos.
-motor
-seggedbe kotor
Arra ugyan nem tudok választ adni, hogy ebben mi a jó, de szerintem szerezzetek be szuszpenzort, tudod, amit a küzdősportoknál is hordanak az öv alatti balesetek elkerülésére. Sportboltokban lehet kapni.
Ilyen:
mond meg a haverodnak h olyant rugjon neked amekorat meg bir mert akkorat adsz visza neki
nalunk nyuszika torvenye van : megy a medve es talalkozik a nyuszikaval s megkerdezi h nyuszika van e sapkad erre a nyuszika nincs kap egy pofont masnap megy a medve talalkozik a nyuszikaval nyuszika van e sapkad erre a nyuszika VAN megint kap egy pofont le roviditve nyuszika van e sapkad nincs (pofon) nyuszika van e sapkad van megint egy pofon
-Megy a nyuszi, talál egy kört. Hova pisil?
-A körbe!
-Tovább megy, talál egy négyzetet. Hova pisil?
-A négyzetbe!
-Tovább megy, talál egy számot. Na hova pisil?
-A számba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!