Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg ezek ma a menő állások?

Tényleg ezek ma a menő állások?

Figyelt kérdés

- Szállodai animátor (azaz bohóc)

- Cabin stewardess (azaz takarítónő)

- Légiutas-kísérő

A femina szerint ez az a 3 állás, amivel jól jársz. Nekem ez olyan röhejes...

[link]

2011. jún. 15. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Szövegértéssel gondok vannak látom...

Miből jött len neked, hogy az első bohóc? Amikor rögtön azzal kezdődik a mondat, hogy NEM cirkuszi parádéra kell gondolni...

Magyarul ezt a munkát szabadidőszervezőnek hívják amúgy...

2011. jún. 15. 22:44
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Neked mi a szakmad? Az enyem nincs ezek kozott, de en senkinek a szakmajat, munkajat nem nezem le. Csak akkor tudja az ember, hogy milyen a masiknak, mikor o is csinalja ugyanazt a munkat. Mondani konnyu, csinalni nem. Miert lenne bohoc? Ezek mind tisztesseges munkak es jo lett volna, ha azt is figyelembe veszed, ami a szakmak ele van irva. Az animatorhoz a "legbulisabb" jelzot tarsitottak peldaul. Ki mondta, hogy ezek menok? A hajos munka es a legiutas kisero melo miert nem jo? Vannak, akiknek ez jon be, nyelveket is tanulnak, vilagot latnak a munkajuk altal.

Teged ez miert is zavar? Nem ertem a hozzaallasodat...minden ember mas, miert ne lehetne ez valakiknek vonzo munka? Ne hidd mar azt, hogy csak, amit te dolgozol, az a hasznos, ertekes munka.

2011. jún. 15. 22:49
 3/13 anonim ***** válasza:

A légiutas-kísérő spec nem egy veszélytelen állás. Bármi gáz van, neked kell lenyugtatni az utasokat (rosszabb esetben letenni a gépet, ha a pilóták nem képesek rá), ha van rendbontó, azt kiiktatni..... Az utasok csak azt látják az esetek többségében, hogy hozzák-viszik a kaját, meg mosolyognak.

Sokan kiperegnek az alkalmasságin.

A femina.hu amúgy nem egy hiteles hely, oda is beköltöztek a bértollnokok. Mondjuk, enélkül is primitív site, borzasztó torz képet nyújt a nőknek.

Én úgy látom, hogy ami ma "menő", az a mérnök, a fogdoki, az informatikus, a vegyész, meg a pénzügyes és a jog. Aki nem reálos beállítottságú (kivétel a jog, mert az humán), annak vége van a munkaerőpiac szempontjából, és ez baj.

2011. jún. 15. 23:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A feminát h.ülyék írják h.ülyéknek.

Ne olvasd, mert le fog zsibbadni az agyad, elh.ülyülsz, és teljesen irreális képed alakul ki a világról.

Az ilyen női magazinokat azért találták ki, hogy elbutítsák a nőket, és ezzel nem gondolkodó fogyasztórobotokká aljasítsák őket (persze megvan ezeknek a magazinoknak a férfi párja is - bár abból kevesebb van, egyelőre).

2011. jún. 15. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Masodik vagyok: meg annyit, hogy utaskiseronek bejutni sem egyszeru. Sogorom volt utaskisero, 60%-ot alapbol kirostalnak, mire oda kerulnek, hogy munkaba allhatnanak, mosolyogni szigoruan kotelezo nekik, ide-oda futkosnak, mialatt mi, az utasok csak ulunk, alszunk es nem is tudjuk, hogy mennyi mindent csinalnak. Nem beszelve arrol, hogy milyen faraszto allandoan utazgatni, sokan nem vallaljak ez. Nem egy konnyu munka, igaz, gondolkodast nem sokat igenyel, de kell hozza fizikum, kinezet, kitartas, nyelvtudas.
2011. jún. 15. 23:06
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"A légiutas-kísérő spec nem egy veszélytelen állás."

Hát mondjuk az óvónői állás ezerszer veszélyesebb és de a csemegepuli eladói is.

2011. jún. 15. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:

nekem egy férfi utaskísérő mondta, h a csajok lábát eléggé megviseli a fel-le szállás, és az egésznapos futkározás.

egyébként az animátorkodás sztem jó muri, bár fárasztó, de lehet vele keresni.

az ilyen feminás cikkek meg úgy ahogy van hulladék. kis béna pitsák írják, akik most szabadultak a legújabb újságíró-képzőből, és azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt.

készpénznek tuti nem vennék ilyen irományt.

2011. jún. 16. 00:14
 8/13 anonim ***** válasza:

23.06-osnak: de, igényel gondolkoldást, helyzetmegoldó képességet, és ismerniük kell egy bizonyos szintig az adott gépet, amivel repülnek. Sokan, mint írtad te is, kiesnek a rostán, így nem ismerik a képzést, és sok az urban legend szintű közhely a l.k.-ről.

Valóban nem könnyű munka.

2011. jún. 16. 00:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Arra ertettem a gondolkodast, hogy kreativan onallot alkotniuk nem kell. Az nem gondolkodas, hogy megkerdezi, hogy "chicken or pork?". Ettol meg nem egyszeru munka, de pl. sogorom is ezert lepett ki, ujat nem lehet benne alkotni (ahogy sok mas szakma eseteben sem).
2011. jún. 16. 03:59
 10/13 anonim ***** válasza:

A bohócot nem szó szerint érti a kérdező. Olyan ember, aki az embereket szórakoztatja. (...tehát bohóc...)

Ami ebben a legdühítőbb, hogy én animátori munkát keresek, de nem azt, hanem azt, aki a rajzfilmeket csinálja, de rohadtul az összes találat csak a bohócra van.

2011. jún. 16. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!