Tényleg ezek ma a menő állások?
- Szállodai animátor (azaz bohóc)
- Cabin stewardess (azaz takarítónő)
- Légiutas-kísérő
A femina szerint ez az a 3 állás, amivel jól jársz. Nekem ez olyan röhejes...
Szövegértéssel gondok vannak látom...
Miből jött len neked, hogy az első bohóc? Amikor rögtön azzal kezdődik a mondat, hogy NEM cirkuszi parádéra kell gondolni...
Magyarul ezt a munkát szabadidőszervezőnek hívják amúgy...
Neked mi a szakmad? Az enyem nincs ezek kozott, de en senkinek a szakmajat, munkajat nem nezem le. Csak akkor tudja az ember, hogy milyen a masiknak, mikor o is csinalja ugyanazt a munkat. Mondani konnyu, csinalni nem. Miert lenne bohoc? Ezek mind tisztesseges munkak es jo lett volna, ha azt is figyelembe veszed, ami a szakmak ele van irva. Az animatorhoz a "legbulisabb" jelzot tarsitottak peldaul. Ki mondta, hogy ezek menok? A hajos munka es a legiutas kisero melo miert nem jo? Vannak, akiknek ez jon be, nyelveket is tanulnak, vilagot latnak a munkajuk altal.
Teged ez miert is zavar? Nem ertem a hozzaallasodat...minden ember mas, miert ne lehetne ez valakiknek vonzo munka? Ne hidd mar azt, hogy csak, amit te dolgozol, az a hasznos, ertekes munka.
A légiutas-kísérő spec nem egy veszélytelen állás. Bármi gáz van, neked kell lenyugtatni az utasokat (rosszabb esetben letenni a gépet, ha a pilóták nem képesek rá), ha van rendbontó, azt kiiktatni..... Az utasok csak azt látják az esetek többségében, hogy hozzák-viszik a kaját, meg mosolyognak.
Sokan kiperegnek az alkalmasságin.
A femina.hu amúgy nem egy hiteles hely, oda is beköltöztek a bértollnokok. Mondjuk, enélkül is primitív site, borzasztó torz képet nyújt a nőknek.
Én úgy látom, hogy ami ma "menő", az a mérnök, a fogdoki, az informatikus, a vegyész, meg a pénzügyes és a jog. Aki nem reálos beállítottságú (kivétel a jog, mert az humán), annak vége van a munkaerőpiac szempontjából, és ez baj.
A feminát h.ülyék írják h.ülyéknek.
Ne olvasd, mert le fog zsibbadni az agyad, elh.ülyülsz, és teljesen irreális képed alakul ki a világról.
Az ilyen női magazinokat azért találták ki, hogy elbutítsák a nőket, és ezzel nem gondolkodó fogyasztórobotokká aljasítsák őket (persze megvan ezeknek a magazinoknak a férfi párja is - bár abból kevesebb van, egyelőre).
"A légiutas-kísérő spec nem egy veszélytelen állás."
Hát mondjuk az óvónői állás ezerszer veszélyesebb és de a csemegepuli eladói is.
nekem egy férfi utaskísérő mondta, h a csajok lábát eléggé megviseli a fel-le szállás, és az egésznapos futkározás.
egyébként az animátorkodás sztem jó muri, bár fárasztó, de lehet vele keresni.
az ilyen feminás cikkek meg úgy ahogy van hulladék. kis béna pitsák írják, akik most szabadultak a legújabb újságíró-képzőből, és azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt.
készpénznek tuti nem vennék ilyen irományt.
23.06-osnak: de, igényel gondolkoldást, helyzetmegoldó képességet, és ismerniük kell egy bizonyos szintig az adott gépet, amivel repülnek. Sokan, mint írtad te is, kiesnek a rostán, így nem ismerik a képzést, és sok az urban legend szintű közhely a l.k.-ről.
Valóban nem könnyű munka.
A bohócot nem szó szerint érti a kérdező. Olyan ember, aki az embereket szórakoztatja. (...tehát bohóc...)
Ami ebben a legdühítőbb, hogy én animátori munkát keresek, de nem azt, hanem azt, aki a rajzfilmeket csinálja, de rohadtul az összes találat csak a bohócra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!