Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg ezek ma a menő állások?

Tényleg ezek ma a menő állások?

Figyelt kérdés

- Szállodai animátor (azaz bohóc)

- Cabin stewardess (azaz takarítónő)

- Légiutas-kísérő

A femina szerint ez az a 3 állás, amivel jól jársz. Nekem ez olyan röhejes...

[link]

2011. jún. 15. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, mi röhejes van ezekben a munkákban? Tisztességes munka mindegyik, és jól is lehet velük keresni. Miért fáj ez bárkinek? Ha valaki még szereti is csinálni, akkor egy boldog ember.

Nekem nem ez a szakmám, akkor most kezdjek én is hőbörögni? Tudom, hogy az enyém nem "menő", és a legtöbb ember nem is csinálná szívesen, vagy inkább nem is lenne képes csinálni. Ettől még én nagyon szeretem.

2011. jún. 16. 10:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Volt itt egy kis tévedés, én nem ezeket a szakmákat szóltam le, hanem azt, hogy ezeket valaki a csúcsra helyezi. Furcsa világ az, ahol bohóckodással lehet állítólag a legjobban járni. Meg hajócselédként.
2011. jún. 16. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:
De lenezed oket, kulonben nem nevezned oket ugy, ahogy teszed. Ezeket nem is muszaj karrierszeruen sem uzni. Par evig hajon dolgozni vagy legiutaskiserokent dolgozni szerintem nagyon tanulsagos. Semmi rosszat nem irtak ezzel. Pedig ez a Femina oldal azert Nok Lapja szinten sincs...fel vagy haborodva, pedig nem a HVG-ben irtak meg, csak egy egyszeru noi lapban.
2011. jún. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!