Miért hiszi sok tini, hogyha mocskosul beszél, hétvégente más pasival van, minden bulin lerészegedik akkor ő a menő csaj?
Nem általánosítok így senki ne írja ezt.
Épp az előbb olvastam egy közösségi oldalon ezt "A g.éccié van ennyi szúnyog?!!:@" írta egy 15 éves lány
Nem értem én az ilyen viselkedést, semmire sem ó, saját magukat járatják le. Ha meg szól nekik valaki, hogy ezt nem igazán kéne, akkor pedig fellázadnak.
ez a lány nem cigány, a szülei is normálisak, egy teljesen átlagos családból származik. Csak ez a lány valahogy selejt lett.
Második neked lehet hogy felesleges ez a kérdés, nekem nem az.
mert azon az alacsony értelmi szinten vannak, ahol mással nem tudnak kitűnni.
értelmes ember mondjuk az intelligenciájával akar kitűnni, vagy jó sporteredményekkel.
nekik ez marad. én már fel sem húzom magam rajta.
Talán az is közre játszik, hogy szinte "elférfiasodik" a világ. A női egyenjogúság egyik hátulütője. Átestek a ló túloldalára, ergo:
"Ha egy férfi megteheti, sőt dicsőség neki, akkor én miért ne? Nekem is dicsőség...(egyenjogúság van, bla-bla)"
Ezek az utolsó, idézőjelbe írt sor természetesen nem saját vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!