Hogy legyek "menő"? Hogy legyen több barátom?
Minden barátnőmnek rengetek barátja van még rajtam kívül...De nekem csak ők vannak... Ők azt mondják hogy facebook-on ismerik meg őket... De az milyen már hogy csak ráírok úgy hogy azt sem tudom ki az... Meg hogy lesznek olyan jóba, hgy mikor találkoznak akkor megölelik egymást. Én ezt nem értem... csak én vagyok ilyen Lúzer?? :O Segítsetek lécci!! :'( Hogy legyek menőőbb? Hogy öltözzek vagy mit csináljak?? Ez befolyásolja a barát dolgot?? Vagy nem?? Én ugy érzem, hogy divatosan öltözök... Úgy ahogy a barátnőim!!! Mit tegyek? Hogy ismerkedjek? Hogy beszéljek az emberekkel??
12/L
Minden barátnőmnek rengetek barátja van még rajtam kívül...De nekem csak ők vannak.
Vegyük most egy barátnődet ezek közül. Lehet, hogy ő meg azon agyal, hogy te honnan szerezted a többi barátnődet. Inkább örülj, hogy vannak egyáltalán barátaid! Ha van sok ismerősöd, akikkel néha elcseveghetsz, az semmit nem ér olyankor, amikor szükséged van valakire és hirtelen egyikük se ér rá valamiért.
Az nem fontos, hogy hány barátod van. Az a lényeg, hogy olyan barátod legyen, akire számíthatsz.
Tudod jobb 1 igaz barát, mint 10 látszat barát.
És hidd el, ez annyira igaz. :( :(
Hát egyrészt szerintem a FB nem barátkozásra való, hanem arra, hogy akik már barátok, ismerősök, azok ott is tudják tartani a kapcsolatot.
Másrészt pedig felesleges azon versengeni, hogy kinek hány barátnője van. Nem ez számít, bár tudom, ennyi idősen ez mindennél fontosabbnak tűnhet.
Inkább azokkal az emberekkel foglalkozz, akikkel a legjobban megértitek egymást, velük alakíts ki szoros barátságot. Legyél velük szemben érdeklődő, türelmes, hallgasd meg őket. Csak ne az jöjjön le rólad, hogy próbálsz jópofizni, mert hamar feltűnik, ha valaki nem önmagát adja, és azt általában kinevetik a háta mögött.
Amúgy meg ennyi idősen még szinte bárhol lehet új barátokat szerezni. Képzeld, én az egyik barátnőmet 19 évesen egy nőgyógyásznál ismertem meg :) Nagyon fura szituáció volt, ültem a váróban, és leült mellém egy kb. velem egykorú lány, és elkezdett velem beszélgetni, először kicsit furán is néztem rá, mert nem szoktam csak úgy idegenekkel szóba elegyedni, mármint nem ennyire. De tök jófej csajnak tűnt, meg olyan közvetlen volt, hogy a fél órás várakozás alatt nagyon jól eldumáltunk, aztán a végén még azt is megbeszéltük, hogy majd elmegyünk együtt valahova. Így barátkoztunk össze, ennek már öt éve, és azóta is jóban vagyunk, pedig már mindketten más városban lakunk.
Szóval ha szeretnél új barátokat találni, akkor legyél közvetlen, kezdeményezz beszélgetést, ha kedves vagy nem fognak lerázni, legalább is a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!