Hogy legyek "menő"? Hogy legyen több barátom?
Figyelt kérdés
Minden barátnőmnek rengetek barátja van még rajtam kívül...De nekem csak ők vannak... Ők azt mondják hogy facebook-on ismerik meg őket... De az milyen már hogy csak ráírok úgy hogy azt sem tudom ki az... Meg hogy lesznek olyan jóba, hgy mikor találkoznak akkor megölelik egymást. Én ezt nem értem... csak én vagyok ilyen Lúzer?? :O Segítsetek lécci!! :'( Hogy legyek menőőbb? Hogy öltözzek vagy mit csináljak?? Ez befolyásolja a barát dolgot?? Vagy nem?? Én ugy érzem, hogy divatosan öltözök... Úgy ahogy a barátnőim!!! Mit tegyek? Hogy ismerkedjek? Hogy beszéljek az emberekkel??
12/L
2011. jún. 7. 17:04
11/11 acelsziv válasza:
Ne menő akarj lenni, hanem olyan ember, akire nyugodtan felnézhetnek a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!