Sátrazás (vadkempingezés) Nyugat-Európában? Én is tudom, hogy tilos. Kérdés: próbálta-e valaki, ha igen, megbüntették-e, ha igen, mennyivel? Elsősorban Ausztria, Olaszország, Németország, Szlovénia érdekel, de más is jöhet.
Látom te pedig csak kötekedni jársz ide. :) Van olyan nap, amikor amúgy minden okéka nálad, és nem támadod azt akit védened kellene?
Nem rálátásom nincs a te drágica dolgaidra, hanem pénzem. Nem kívánok éjszakánként öt-tízezer forintokat kidobálni az ablakon hosszú-hosszú időn át pár pénzsóvár miatt, aki - ezek után - talán még a saját tulajdon édesanyját is eladná, ha abból is lenne némi haszna.
Az általad lefestett problémára meg egyszerübb a megoldás, mint gondolnád. Ha engednék a sátrazást sem lenne ezer szám vadkempingező, pont azért mert sokaknak nem fülik a foguk az efféle élményekre, inkább választja két hétre a kényelmes szállodát.
"Schäfferke, te tökéletes..."
Hoppá,elírtam mert az 5öst meg 8ast írtad te,de minek?!
Meg egyáltalán minek regisztráltál,mert egy értelmes hozzászólásod még nem volt!Annyira gyökszi vagy,hogy még a kérdező is jobban képben van nálad a 6-os hozzászólása alapján,pedig ő jött ide érdeklődni!
Keveset sátraztam, így átfogó képem nincs.
A fröcsögőket nem értem, de lelkük rajta.
Ausztriában és Németországban számos olyan helyet láttam a Duna mentén, ahol szabad volt sátrat verni. Filingben vadkemping, mert semmi nincs kiépítve, legfeljebb 1-2 mobil vécén. Ezeken a helyeken természetesen fizetni sem kell. Így szerintem a lehúzási szándék kilőve.
Tökéletesen egyetértek az 5-ös válaszadóval. A hatóság ezt a GDP miatt csinálja legfőképp, ez szerintem senkinek sem kérdés. Számomra ez felháborító és úgy érzem, hogy ezzel az elemi szabadságjogaimat korlátozzák.
Az állatoknak is van joguk az út szélén és az erdőben aludni.
Ahol legális a vadkemping, ott sem probléma a szemetelés, mert különben ők is betiltanák.
Legszívesebben elmennék tüntetni ez ellen, de pénz beszél, kutya ugat ugye...
Kevés szegény ember semmire sem menne.
Itt van hát egy teljesen elemi jog, amitől pénzügyi szempontok alapján önkényesen megfosztottak minket. Ez undorító és, hogy hagyják ezt az emberek az gyalázat. Majdcsak lesz valami enyhítés egyszer...
Én ennek ellenére megyek vadkempingezni, mert nem fogok ez miatt olyan szolgáltatást igénybe venni, amit egyébként nem állna szándékomban. Nálam minden sátrazás "vészkemping" és beadom, hogy lebetegedtem, jött az este és nem volt más választásom. Ha így megbüntetnek, akkor vigyék a nyomorult pénzem és kívánom, hogy költsék gyógyszerre a nyomorultak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!