SVÉDORSZÁGos kérdések (? )!
Én Göteborgban voltam, nem Malmöben, ezért nem írtam le a hostel nevét. De egyébként Masthuggsterrassen Tourist Hostel. Itt megtudod nézni neten:
Úgy látom kicsit drágább mint két éve volt, de szerintem igazán megéri... ha hasonlót találsz menjél nyugodtan, ebben tényleg kellemesen csalódtam. (Tudni kell, hogy lehet azért csalódtam ennyire kellemesen bennük, mert alapból késett a gépem, és a recepció zárása után fél órával értem csak a repülőtérre Göteborgba. Felhívtam őket, és az itthon megszokott hőbörgés helyett egy iszonyat rendes csaj azt mondta semmi baj, megvárnak, és amikor másfél órás késéssel beállítottam, akkor is mosolyogva fogadtak, ami hihetetlenül jól esett! Közvetlenek voltak, nap mint nap megkérdezték hogy érezzük magunkat...)
Volt olyan ország ahol kétszer ennyit fizettem és egy lepukkant kis vityilóban aludtam, úgy hogy a személyzetet sosem láttam (ami engem nem zavar, csak összehasonlításként mondom).
Kerestem párat azért, bár úgy látom 200-300 korona mind egy éjszakára, ez reális is kb szerintem:
A hostelworld nevezetű honlapon pedig tudsz olvasni értékeléseket, hogy melyik hely kinek hogy tetszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!