Kezdőoldal » Utazás » Európa » SVÉDORSZÁGos kérdések (? )!

SVÉDORSZÁGos kérdések (? )!

Figyelt kérdés
Svédországba szeretnék menni egy barátommal kb.10 napra, konkrétan Malmöbe, de jó lenne a fővárost is megnézni. Mit ajánlanátok, hogyan menjünk? Kompra gondoltunk, de azon belül, hol szálljunk át? Dánia vagy Németország? Jó lenne, minél olcsóbban megúszni, egy kis költségvetésű dolgot szeretnénk kihozni, amennyire lehet:) Szállással esetleg tapasztalatok? Mi valamilyen legolcsóbb diákhotelszerűségre gondoltunk, de úgy tudom, az is elég drága náluk. Előre is köszi a válaszokat.
2010. márc. 20. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell már kompolni, van híd:

[link]

Szállásról sajnos nem tudok nyilatkozni.

2010. márc. 20. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig náluk találtam a legolcsóbb diákszállásokat. Ahol én aludtam egyszer pár napot, kb 2800 ft volt egy éjszaka és nem akármilyen volt a szállás! Tiszta, rendes, otthonos, nem messze a belvárostól, aranyos személyzettel... Ha hajlandóak vagytok megosztani másokkal a szobátokat, akkor 3-4 ezer körül ki lehet hozni egy éjszakát. Sok helyen ha több napot maradtok, akkor kedvezmény is jár... Nézzetek meg párat neten, de mindenképpen figyeljetek rá hol foglaltok, ha foglaltok, mert volt olyan ismerősöm, akinek azt mondták egy másik Youth Hostelben Svédországban, hogy nincs is foglalása menjen máshova.
2010. márc. 20. 22:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Huhh,köszi a választ. Esetleg leírnád, hogy te melyik hotelben voltál? Az az ár nagyon korrekt lenne!
2010. márc. 20. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én Göteborgban voltam, nem Malmöben, ezért nem írtam le a hostel nevét. De egyébként Masthuggsterrassen Tourist Hostel. Itt megtudod nézni neten:

[link]

Úgy látom kicsit drágább mint két éve volt, de szerintem igazán megéri... ha hasonlót találsz menjél nyugodtan, ebben tényleg kellemesen csalódtam. (Tudni kell, hogy lehet azért csalódtam ennyire kellemesen bennük, mert alapból késett a gépem, és a recepció zárása után fél órával értem csak a repülőtérre Göteborgba. Felhívtam őket, és az itthon megszokott hőbörgés helyett egy iszonyat rendes csaj azt mondta semmi baj, megvárnak, és amikor másfél órás késéssel beállítottam, akkor is mosolyogva fogadtak, ami hihetetlenül jól esett! Közvetlenek voltak, nap mint nap megkérdezték hogy érezzük magunkat...)

Volt olyan ország ahol kétszer ennyit fizettem és egy lepukkant kis vityilóban aludtam, úgy hogy a személyzetet sosem láttam (ami engem nem zavar, csak összehasonlításként mondom).

Kerestem párat azért, bár úgy látom 200-300 korona mind egy éjszakára, ez reális is kb szerintem:

[link]

[link]

A hostelworld nevezetű honlapon pedig tudsz olvasni értékeléseket, hogy melyik hely kinek hogy tetszett!

2010. márc. 21. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!!
2010. márc. 21. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!